Skriv ut

Skapa PDF

Lefflersgatan 3, Fyrislund

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Hyra: Hyran är för kontor 1.100 kr/kvm/år och för lager/prod 1.000 kr/kvm/år. Moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 683 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns det ett kontor med lager och produktionsytor att hyra på Lefflersgatan 3 i Fyrislund. På markplan finns det en lager och produktionsyta med port om ca 108 kvm och på övervåningen kontorsytor om ca 575 kvm med öppna kontorslandskap med möjlighet att dela av till flera rum.

Utförande

Planlösning

Lokalerna om totalt 683 kvm är fördelade i två plan. Bottenplan om 108 kvm med port. Troligen går det att få en större yta i markplanet om behovet finns. På det övre planet är det kontorsytor om 575 kvm, med till största delen öppen planlösning. Tak upp till nock samt fönster åt tre håll ger ett ljust och luftigt intryck. Det finns ett antal mötesrum och möjlighet att dela av till fler. Hiss från markplan.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 683

Ekonomi

Hyra

Hyran är för kontor 1.100 kr/kvm/år och för lager/prod 1.000 kr/kvm/år. Moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Omgivning/natur

Fyrislund är med sitt strategiska läge ett område med såväl lager, lättare industri, kontor och handel.

Företag i närheten

Här finns tillgång till mycket god service med flera lunchrestauranger i området samt nära till Årsta centrum, Gränby centrum och även Boländerna som erbjuder all service man behöver.

Kommunikationer

Enkelt att med bil ta sig till alla de större vägarna runt Uppsala. Stadsbussar trafikerar området.

Lefflersgatan 3
Sökhjälp