Upplands Väsby
| Upplands Väsby

Favorit Dela

Hagängsvägen 28-30

Lokaler om från ca 138 - 900 kvm med ett flertal ändamål såsom kontor/vård/lätt produktion och bra skyltläge mot E4.

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Kontor

 • Tillträde:

  Omgående eller enl. överenskom

 • Storlek:

  138 - 907 m²

 • Hyra:
Unik fastighet i två plan med en lokalyta om ca 902 kvm och mycket bra skyltläge mot E4:an. Fastigheten har ritats av White Arkitekter och byggdes för SLL 1985 som dagecenter för funktionshindrade. Under senare år har dock ytorna nyttjats inom textilindustrin för kontor och lättare produktion. Interiören är av äldre standard, men lokalerna har goda förutsättnignar att anpassas efter en ny hyresgästs verksamhet och behov till modern standard. Då lokalerna nyttjats för vårdändamål har den bra förutsättningar att fortsatt kunna fungera som dagcenter eller annan vårdenhet. Planlösningen är varierad med ett 20-tal rum i olika storlekar, gott om duschar, omklädningsrum och wc-utrymmen. Generös takhöjd med takfönster ger ett fint ljusinsläpp och en trivsam rymd.
 • Total yta

  907 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 138 907

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hammarby 1:7

Byggår:

1985

Planlösning:

Ytorna fördelas på två plan och är relativt rumsindelade och med ett generöst ljusinsläpp. Planlösningen är flexibel och kan anpassas utifrån ny hyresgästs önskemål.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Upplands Väsby är Sveriges 27:e största tätort och ligger i hjärtat av Uppland och har ett rikt natur- och kulturliv samt ett blomstrande näringsliv. Det strategiska läget med närheten till storstadens puls och Arlanda flygplats gör att många väljer att både bo och arbeta i kommunen. Många utlandsägda företag har valt Upplands Väsby för sin etablering i Norden/Sverige och Upplands Väsby har blivit en knutpunkt i norra regionen när det gäller kommunikationer. Sedan år 2005 stannar Upptåget i Upplands Väsby vilket bland annat har inneburit att många studenter idag väljer att studera i Uppsala istället för Stockholm. Upplands Väsby är Sveriges 27:e största tätort och ligger i hjärtat av Uppland. Det strategiska läget med närheten till storstadens puls och Arlanda flygplats gör att många väljer att både bo och arbeta i kommunen. Många utlandsägda företag har valt Upplands Väsby för sin etablering i Norden/Sverige och Upplands Väsby har blivit en knutpunkt i norra regionen när det gäller kommunikationer. Sedan år 2005 stannar Upptåget i Upplands Väsby vilket bland annat har inneburit att många studenter idag väljer att studera i Uppsala istället för Stockholm.

Närservice:

Fastigheten är belägen endast 3 km från Väsby Centrum med ett stort utbud av shopping och service. Ca 500 m från fastigheten ligger Löwenströmska sjukhuset.

Kommunikationer:

Fastigheten är belägen mellan E4 och väg 859. Längs väg 859 stannar flera busslinjer såsom 538 och 568 som trafikerar såväl Upplands Väsby Station som Rosersberg.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Niklas Norlin

Uthyrare

Niklas Norlin

niklas.norlin@nordicpm.se

070- VISA NR 070-373 80 23

Marknadsförs av Nordic PM AB
Hästholmsvägen 28
13130 Nacka
nordicpm.se
Hagängsvägen 28-30

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör