Skriv ut

Skapa PDF

Hagängsvägen 28-30, Upplands Väsby

upplands väsby

Lokaler om ca 900 kvm med ett flertal ändamål såsom kontor/vård/lätt produktion och bra skyltläge mot E4.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 907 m²
Tillträde: Omgående eller enl. överenskom
Karta

Information

Beskrivning

Unik fastighet i två plan med en lokalyta om ca 902 kvm och mycket bra skyltläge mot E4:an. Fastigheten har ritats av White Arkitekter och byggdes för SLL 1985 som dagecenter för funktionshindrade. Under senare år har dock ytorna nyttjats inom textilindustrin för kontor och lättare produktion. Interiören är av äldre standard, men lokalerna har goda förutsättnignar att anpassas efter en ny hyresgästs verksamhet och behov till modern standard. Då lokalerna nyttjats för vårdändamål har den bra förutsättningar att fortsatt kunna fungera som dagcenter eller annan vårdenhet. Planlösningen är varierad med ett 20-tal rum i olika storlekar, gott om duschar, omklädningsrum och wc-utrymmen. Generös takhöjd med takfönster ger ett fint ljusinsläpp och en trivsam rymd.

Planlösning

Utförande

Byggår

1985

Planlösning

Ytorna fördelas på två plan och är relativt rumsindelade och med ett generöst ljusinsläpp. Planlösningen är flexibel och kan anpassas utifrån ny hyresgästs önskemål.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 907

Omgivning

Omgivning/natur

Upplands Väsby är Sveriges 27:e största tätort och ligger i hjärtat av Uppland. Det strategiska läget med närheten till storstadens puls och Arlanda flygplats gör att många väljer att både bo och arbeta i kommunen. Många utlandsägda företag har valt Upplands Väsby för sin etablering i Norden/Sverige och Upplands Väsby har blivit en knutpunkt i norra regionen när det gäller kommunikationer. Sedan år 2005 stannar Upptåget i Upplands Väsby vilket bland annat har inneburit att många studenter idag väljer att studera i Uppsala istället för Stockholm.

Närservice

Fastigheten är belägen endast 3 km från Väsby Centrum med ett stort utbud av shopping och service. Ca 500 m från fastigheten ligger Löwenströmska sjukhuset.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen mellan E4 och väg 859. Längs väg 859 stannar flera busslinjer såsom 538 och 568 som trafikerar såväl Upplands Väsby Station som Rosersberg.

Dokument

Hagängsvägen 28-30
Sökhjälp