Ljungarum | Jönköping

Favorit Dela

Herkulesvägen 52

Herkulesvägen 52 finner du en flexibel kontorslokal om ca 250 kvm med bra ljusinsläpp och stor tillhörande terrass.

Beskrivning

Fräsch kontorslokal högst upp i fastigheten med genomgående ljusa väggar och golv. Bra planlösning med flertalet kontorsrum samt konferensrum, vilket ger möjlighet för utveckling för både små och stora företag. Våningsplanet har även tillgång till en större takterrass. Fastigheten ligger i ett större industriområde i Ljungarum med bara några få kilometer bort från Jönköpings centrum. Goda kommunikationer båda via bil, buss samt cykel.
  • Total yta

    250 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ättehögen 4

Byggår:

1973

Renoveringsår:

2010

Våningsplan:

2

Planlösning:

Bra planerad kontorslokal med övervägande rumsindelning av kontor och konferensrum. Hela lokalen präglas av ett fint ljusinsläpp, ljusa väggar och ett ljust golv. Fönster i flera väderstreck samt dörrar med glaspartier för ett bra ljusflöde genom hela våningsplanet. Lokalen är utrustad med ett mindre pentry samt två toaletter och ett kapprum vid entrén. Våningsplanet har även en stor terrass att avnjuta under lunchtid. Det finns goda möjligheter till förändring utav planlösningen till exempelvis större öppna ytor utifrån hyresgästens önskemål samt behov.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger ca. 3 km söder om Jönköpings centrum i Ljungarums industriområde, som ligger längs E4:s östra sida, mellan bostadsområdena Råslätt (i väster) och Ljungarum (i öster). Den samlade industribebyggelsen i områdena Ljungarum Gamla flygfältet strax norr därom sträcker sig som ett ca 5 km långt bälte ända in till stadens centrum.

Närservice:

I närområdet finns logistikfastigheter, verkstäder, B2B, mindre industrier, kontorsfastigheter, lunchrestauranger. Ca 2 kvm norr om fastigheten finns Solås center med ett flertal stora butiker som XXL, Stadium Outlet, MediaMarkt, Mio, K-rauta, m.fl. 2 km söder om fastigheten finns Råslätts centrum med bl.a. Willys mataffär, bageri samt ett antal mindre butiker för närservice.

Kommunikationer:

Bil: Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten då den ligger i nära anslutning till E4 som riksvägarna 40 och 47 m.fl. Från E4 så svänger du av till kraftgatan och där efter tar ni första höger på Herkulesvägen. Buss: I nära anslutning till fastigheten finns hållplats för busslinjerna 3 (Råslätt Centrum - Tokarps vändplan), 27 (Månsarp vändplan - Jönköping flygplats - Mariebo vändplan) samt 141 (Sävsjö station - Jönköpings centralstation). Direkt utanför fastighetsgränsen finns en gång- och cykelväg som löper längs med Herkulesvägen ända till Jönköpings centrum.

Vägbeskrivning:

Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten. Från E4 tar du avfart 94 mot Råslätt (Ljungarum). Kör sen vidare på Kraftgatan och där efter tar ni höger in på Herkulesvägen. Herkulesvägen når du från Jönköpinge Centrum vilket gör det lätt att ta sig till fastigheten.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Hannah Eriksson

Uthyrare

Hannah Eriksson

hannah.eriksson@nordicpm.se

073- VISA NR 073-4271166

Marknadsförs av Nordic PM AB
nordicpm.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Herkulesvägen 52

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Fler annonser från denna annonsör