Skriv ut

Skapa PDF

Sveavägen 151, City

stockholm

Ljust och fin lokal med attraktivt skyltläge mot Sveavägen. Nära till både citypulsen och grönområden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 435 m²
Karta

Information

Beskrivning

En trevlig lokal i ett perfekt läge nära innerstan men ändå nära stora lederna både norr/söder.

Utförande

Byggår

1961

Våningsplan

2

Planlösning

En fin och effektiv lokal, med fönster både mot Sveavägen och Ynglingagatan som ger ett bra ljusinsläpp.Idag är lokalen rumsindelad men möjlighet finns att anpassa planlösningen efter era behov. Bilderna är från en liknande lokal i fastigheten.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 435

Omgivning

Omgivning/natur

I Norrtull har du närheten till City och storstadspulsen samtidigt som du bor granne med natursköna Hagaparken och Brunnsviken. Området erbjuder en trevlig blandning av sprudlande affärsverksamhet och lugna bostadsområden. Du är bara ett kort promenad borta från Odenplan, Sankt Eriksplan och Vanadisplan och ett stenkast från massor av mataffärer och restauranger. Njut av närheten till Hagaparken som erbjuder promenader, jogging, picknick och möjlighet att vintertid åka långfärdsskridskor. I området kring Odenplan ligger även Vasaparken med dess caféer, nybyggda lekplats och fotbollsplan/skridskobana.

Närservice

I området finns all typ av tänkbar service - matbutiker, caféer, restauranger, post och bank. Stockholms största O'Learys ett perfekt ställe för en trevlig lunch, roliga kundevents eller en fredags after-work. Rakt över gatan ligger Wenner-Gren Center, där det finns en trevlig restaurang, Restaurang Retro, festvåning och konferensanläggning. På Restaurang Retro kan man äta lunch, boka representation och beställa catering. I konferens- och festvåningen på entréplanet samt våning 23 och 24 finns möjlighet att hyra möteslokaler, hålla event, representation och festligheter med en utsikt gästerna sent kommer att glömma. För den finare affärslunchen rekommenderar vi ett besök på Stallmästaregården eller Haga Forum. Är du sugen på att shoppa eller prova på något nytt, med en kort promenad når du till Vanadisplan och Sankt Eriksplan. Östermalm och City når du på bara ett par minuter med buss. Massor av olika typer av restauranger och butiker bara väntar på dig. Det finns ett flertal mataffärer i området bland annat ICA Supermarket och COOP.

Kommunikationer

Buss 2, 40, 59, 70, 73, 515, 526, 561, 565 och 595 går strax utanför fastigheten vidare mot City och till Solna/Sundbyberg. Även flygbussarna passerar förbi runt hörnet. I och med nya citybanan har Odenplan blivit en mycket bra knytpunkt för kommunikationer där även T-bana och bussar går. Odenplan ligger på 10 minuters promenadavstånd. Norrtull med E4 och E20 finns precis runt hörnet. Med andra ord: goda och blandade kommunikationsmöjligheter.

Övrig information

Övrigt

Det finns garage i fastigheten.

Dokument

Sveavägen 151
Sökhjälp