Skriv ut

Skapa PDF

Elementgatan 8

borås

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 300 - 300 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Viareds indsutriområde erbjuds nu ett effektivt och nybyggt lager med tillhörande verkstadslokal att hyra om 300 kvm. Planlösningen är fördelad på plan 1 med ett entresol och har två potentiella utformningar beroende på ert behov. Takhöjden på 6 m ger lokalen en rymlig känsla. Här blir ni grannar med BMW, Biltema mfl. Lokalen är strategiskt bra placerad i nära anslutning till R40, Göteborg nås med bil på ca 30 minuter och Landvetter flygplats på ca 20 min.

Utförande

Byggår

2017

Våningsplan

1

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 300 300

Omgivning

Omgivning/natur

Omkringliggande företag är BMW, Biltema mfl.

Närservice

Lunchrestauranger finns i området, nås enkelt med bil alternativ med en lite längre promenad.

Kommunikationer

Strategiskt bra placerad i nära anslutning till R40 avståndet med bil till Göteborg är ca 30 minuter och till Landvetter flygplats ca 20 minuter.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Elementgatan 8
Sökhjälp