Skriv ut

Skapa PDF

Färögatan 33, Kista

kista

Kista mitt i nära Gallerian. Mycket effektiva ytor med upp till 29 st arbetsplatser. Gemensam reception i entre´planet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 467 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kista mitt i nära Gallerian. Mycket effektiva ytor med i huvudsak öppen planlösning. Gemensam reception i entre´planet. Lokal för upp till 29 st arbetsplatser i blandad planlösning, konferensrum och kök med sittgrupper och övriga ytor. Avtal finns på denna lokal till 31/3 2021. Basårshyran är 942,500.- 2,018 sek/m2/år ex tillägg Ligger på våning 3.

Utförande

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 467

Omgivning

Närservice

Kista Science Tower erbjuder en väldigt hög grad av service med den gemensamma entrén som husets mötesplats och servicenav. Här finns reception, vaktmästeri, konferens, godsmottagning, två restauranger, SATS gym, frisör, kemtvätt, tryckeri, bank med bankomat och bilrekond. Fyller inte husets service dina behov finns Kista Galleria med 125 butiker, 33 restauranger, bio-salonger med mera. Dessutom finns flera hotell och den nybyggda Kistamässan i närområdet.

Kommunikationer

Kista Science Tower ligger i ett av Kistas bästa lägen, nära tunnelbana, flygbusshållplats och utfarter till de stora trafiklederna E4 och E18. Med tunnelbanans blå linje tar det cirka 16 minuter från T-centralen till Kista. Avgångar var 6:e minut under rusningstrafik och var 10:e minut i lågtrafik. Pendeltåget stannar i Helenelund, cirka 15 minuters promenad från tornet. Både Arlanda och Bromma kan nås på en kvart med bil. Dessutom har huset tillgång till 1 000 garage- och parkeringsplatser. Från Kista Centrum går flera bussar med mycket bra tvärkommunikation till exempelvis Barkarby, Spånga, Bromma, Täby, Sollentuna och Danderyd.

Färögatan 33
Sökhjälp