Kista
| Kista

Favorit Dela

Färögatan 33

Kista mitt i nära Gallerian. Mycket effektiva ytor med upp till 29 st arbetsplatser. Reception i entréplan. 3,30 m takhöjd.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    468 m²

  • Hyra:
Kista mitt i nära Gallerian. Mycket effektiva ytor med i huvudsak öppen planlösning. Gemensam reception i entre´planet. Lokal för upp till 29 st arbetsplatser i blandad planlösning, konferensrum och kök med sittgrupper och övriga ytor. Avtal finns på denna lokal till 31/3 2021. Basårshyran är 942,500.- 2,018 sek/m2/år ex tillägg Ligger på våning 3.
  • Total yta

    468 m2


Utförande

Våningsplan:

3


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

Kista Science Tower erbjuder en väldigt hög grad av service med den gemensamma entrén som husets mötesplats och servicenav. Här finns reception, vaktmästeri, konferens, godsmottagning, två restauranger, SATS gym, frisör, kemtvätt, tryckeri, bank med bankomat och bilrekond. Fyller inte husets service dina behov finns Kista Galleria med 125 butiker, 33 restauranger, bio-salonger med mera. Dessutom finns flera hotell och den nybyggda Kistamässan i närområdet.

Kommunikationer:

Kista Science Tower ligger i ett av Kistas bästa lägen, nära tunnelbana, flygbusshållplats och utfarter till de stora trafiklederna E4 och E18. Med tunnelbanans blå linje tar det cirka 16 minuter från T-centralen till Kista. Avgångar var 6:e minut under rusningstrafik och var 10:e minut i lågtrafik. Pendeltåget stannar i Helenelund, cirka 15 minuters promenad från tornet. Både Arlanda och Bromma kan nås på en kvart med bil. Dessutom har huset tillgång till 1 000 garage- och parkeringsplatser. Från Kista Centrum går flera bussar med mycket bra tvärkommunikation till exempelvis Barkarby, Spånga, Bromma, Täby, Sollentuna och Danderyd.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

EL

Erik Ljung

erik.ljung@strategfastighetskonsult.se

08-5 VISA NR 08-555 147 60

Marknadsförs av Strateg Fastighetskonsult
Box 27159, Värtans Stationsv 4
10252 STOCKHOLM
strategfastighetskonsult.se
Färögatan 33