Skriv ut

Skapa PDF

Wallingatan 2, City

stockholm

Charmig lokal i Westmanska Palatset. Perfekt läge i city med utmärkta kommunikationer.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 297 - 297 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Westmanska Palatset. Här får du kombinationen av Stockholms citypuls, nära till kommunikationer och restauranger.I Westmanska Palatset välkomnas du av en representativ entré med gemensam reception samt en modern konferensanläggning med hörsal för upp till 140 personer och konferensrum i olika storlekar. Det finns även en restaurang i huset, Westmanska, som serverar välkomponerad dagens lunch, affärslunch och middagar. Som hyresgäst har man också tillgång till två charmiga innergårdar. Kontorslokalen om 297 kvm har en egen välkomnande entré från en av innergårdarna. Det finns åtta kontorsrum för 2-4 personer, 2-3 konferensrum samt nytt välutrustat och modernt pentry. Två wc samt dusch. Lokalen har nya ytskikt med bl.a. ny modern textilmatta. Välkommen på visning! Hyra: 126 225 kr per månad exkl tillägg.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 297 297

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Hyresgäster kan kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besök www.q-park.se för att hyra P-plats i närliggande garage. Besökande till fastigheten hänvisas till allmänna parkeringsgarage i närområdet, exempelvis på Wallingatan och Olof Palmes gata.

Närservice

RestaurangerI området finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. På Drottninggatan finns ett flertal caféer och lunchrestauranger. I närheten finns även den populära restaurangen GRILL.Shopping och nöjenNär det gäller shopping finns det mesta i området, inte minst på Drottninggatan som kantas av butiker.Inom gångavstånd från fastigheten ligger Centralbadet som erbjuder spa-behandlingar, bad. Konferens och evenemangsanläggning Westmans Event & Konferens AB beläget på Wallingatan 2 erbjuder utrymmen för dagskonferenser och möteslokaler för er nästa konferens, oavsett om ni bara har ett möte med ett fåtal deltagare eller en fullspäckad branschdag. I direkt anslutning finns en restaurang vilket innebär att förtäring för konferenserna kan tillhandahållas. Träning- och hälsa Sats Hötorget - Beläget på Sveavägen 20. City Akuten Husläkarmottagning - Beläget på Apelbergsvägen .

Kommunikationer

Promenadavstånd till några viktiga kommunikationspunkter i Stockholm cityArlanda Express - 10 minCitybanan och T-centralen - 7 minStockholms centralstation - 10 minGöteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central)London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats)TunnelbanaDe närmaste T-banestationerna är Hötorget och Rådmansgatan längs den gröna linjen. BussförbindelserSL-bussar avgår från flera hållplatser i närområdet, bland annat från Kungsgatan vid Hötorget. För mer information, seLänk till SL:s webbplatsLänk till SJ:s webbplats

Wallingatan 2
Sökhjälp