Krokslätts Fabriker 27B, Krokslätt, Göteborg - Kontor
Krokslätts Fabriker 27B, Krokslätt, Göteborg - Kontor
Krokslätts Fabriker 27B, Krokslätt, Göteborg - Kontor

Krokslätt | Göteborg

Favorit Dela

Krokslätts Fabriker 27B

Mycket anpassningsbara kontorslokaler i härliga Krokslätt.

Beskrivning

Lokalen ligger på våningsplan 1 & 2 av 4. Ljusa och öppna lokaler idag inredda för lättare produktion, utställning och kontor. Fem meters takhöjd med entresolplan i delar av lokalen. Lokalerna är ledig från Q2 2019. Lokalen lämpar sig för öppen planlösning med rumslösning på entresolplan. Planlösningen kan anpassas efter hyresgästens önskemål.
  • Total yta

    3800 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 750 3 800

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kängurun 18

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Kontorsfastighet i anrik fabriksmiljö. Krokslätts Fabriker är idag ett dynamiskt företagarområde med ca 100 företag i restaurerade och kulturhistoriskt värdefulla äldre fabriksbyggnader kompletterade med nybyggda kontorshus.

Närservice:

Lunchrestauranger och konferensanläggningar i området.

Kommunikationer:

Krokslätts fabriker ligger i direkt anslutning till alla de stora lederna runt Göteborg. Krokslätts fabriker har egen spårvagnshållplats med två spårvagnslinjer, cirka 10 minuter till centrala Göteborg. Det tar bara 20 minuter med bil till Landvetter flygplats.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Krokslätts Fabriker 27B

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör