Skriv ut

Skapa PDF

Krokslätts Fabriker 27B, Krokslätt

göteborg

Mycket anpassningsbara kontorslokaler i härliga Krokslätt.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 750 - 3 800 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen ligger på våningsplan 1 & 2 av 4. Ljusa och öppna lokaler idag inredda för lättare produktion, utställning och kontor. Fem meters takhöjd med entresolplan i delar av lokalen. Lokalerna är ledig från Q2 2019. Lokalen lämpar sig för öppen planlösning med rumslösning på entresolplan. Planlösningen kan anpassas efter hyresgästens önskemål.

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 750 3 800

Omgivning

Omgivning/natur

Kontorsfastighet i anrik fabriksmiljö. Krokslätts Fabriker är idag ett dynamiskt företagarområde med ca 100 företag i restaurerade och kulturhistoriskt värdefulla äldre fabriksbyggnader kompletterade med nybyggda kontorshus.

Närservice

Lunchrestauranger och konferensanläggningar i området.

Kommunikationer

Krokslätts fabriker ligger i direkt anslutning till alla de stora lederna runt Göteborg. Krokslätts fabriker har egen spårvagnshållplats med två spårvagnslinjer, cirka 10 minuter till centrala Göteborg. Det tar bara 20 minuter med bil till Landvetter flygplats.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Krokslätts Fabriker 27B
Sökhjälp