Skriv ut

Skapa PDF

Norra Vallgatan 58

malmö

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 304 - 304 m²
Karta

Information

Beskrivning

Moderna kontorslokaler i ett klassiskt vackert hus från 1800-talet. Tidsenliga detaljer exteriört och nytt och fräscht interiört. Den bästa kombinationen att sitta snyggt! Kom på visning idag!

Planlösning

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 304 304

Omgivning

Omgivning/natur

På Norra Vallgatan sitter du vid kanalen. Bryggan mellan Gamla väster, Stortorget, Södergatan och Universitetsholmen och Malmö Live. Stort utbud av service, restauranger och cafér, hotel, butiker och kommunikationer. Stadsdelen är minst sagt pulserande.

Kommunikationer

Centralstationen nås på en minut då den ligger på andra sidan kanalen.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Norra Vallgatan 58
Sökhjälp