Skriv ut

Skapa PDF

Gruvgatan 37- 39, Högsbo

göteborg

Nu erbjuds en kombilokal i attraktivt läge, renoverad fastighet 2013.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 190 - 190 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen att hyra ett trevligt kontor beläget alldeles intill Änggårdsbergen med närhet till både Göteborgs centrum och de stora trafiklederna. Lokalen är belägen på plan 2 och fördelar sig på 5 kontorsrum, konferesnrum, WC/dusch samt pentry med pausrum. Lokalen består av lager och kontor på 95 kvm i markplan med många fönster som ger goda exponeringsmöjligheter ut mot Victor Hasselblads gata. Fastigheten är fräsch och genomgick en stor renovering under 2013. Lokalytan har en entré med dubbeldörr ut mot Victor Hasselblads gata och en entré från trapphuset. Vidare är lokalen försedd med en kontorsdel, pentry och WC/dusch. Nuvarande hyresgäst har kontrakt på lokalen till 2019-04-30.

Utförande

Renoveringsår

2013

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 190 190

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen alldeles intill det vackra naturreservatet Änggårdsbergen med närhet till såväl centrala Göteborg och de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden.

Närservice

I närområdet finns stort utbud av lunchrestauranger. För den som önskar ytterligare service och butiker ligger Köpcentrum 421 och Västra Frölunda på två respektive tre kilometers avstånd.

Kommunikationer

Busshållplatsen precis utanför fastigheten trafikeras av busslinjerna 82 samt 758. Knutpunkten Marklandsgatan ligger 6 minuter bort med buss.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. För fler lokaler gå in på www.collierslokaler.se Välkommen att kontakta oss!

Gruvgatan 37- 39
Sökhjälp