Skriv ut

Skapa PDF

Tegeluddsvägen 100, Gärdet

stockholm

Kontor med läge för en aktiv livsstil!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 800 m²
Karta

Information

Beskrivning

De traditionella mötesrummen byts ut till att ha olika former för att kunna användas för varierande ändamål. Här ser vi även över möjligheterna att nyttja samma ytor för olika syften. Exempelvis ska den gemensamma lunchytan även kunna användas för företagens större evenemang och månadsmöten och inte endast som personalmatsal. Detta tror vi skapar större dynamik, kreativitet och trivsel för de som vistas i lokalerna.

Utförande

Byggår

1981

Våningsplan

3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 800

Omgivning

Omgivning/natur

Gärdet ligger i direkt anslutning till fastigheten och ingår till största delen i nationalstadsparken. Framtid: Stockholms stad genomför nu ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här ska en hållbar blandstad med 12 000 bostäder och 35 000 arbetsplatser tillskapas. Starten sker med fokus kring Värtahamnen och området mot Gärdet ligger i en senare etapp. Staden växer och möjligheterna finns i dessa omgivningar.

Närservice

Ett antal nya fräscha restauranger har under de senaste åren etablerat sig här, då även fler bostäder tillskapats. Bland andra finns här restaurang UMI på Sehlstedtsgatan 2, som serverar svensk-asiatisk mat, samt GAST på Östhammarsgatan 68 som öppnade våren 2017 och fokuserar på nyttig varitionsrik kost men mindre antal rätter. Övrig service finns i köpcentrumet "Fältöversten" som ligger vid Karlaplan. Centrumet har tidigare genomgått en större renovering och är nu helt klar med ett varierande utbud som lockar många besökare.

Kommunikationer

Kommunikationerna till fastigheten är goda. Här finns busslinjerna 1, 73 och 76 precis utanför eller strax intill. Åker du bil är det lätt att vid nya tunneln ta sig både till E18 och E4/E20. Ett annat bra färdsätt vi rekommenderar är givetvis cykel.

Dokument

Länkar

VR för Tegeluddsvägen 100

Tegeluddsvägen 100
Sökhjälp