Skriv ut

Skapa PDF

Drottninggatan 1D

malmö

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 532 m²
Karta

Information

Beskrivning

I detta tidsenliga 70-tals hus ska nu kontorslokalerna genomgå en modernisering. På ett av Malmös mest spännanden lägen med närhet till det mesta kan du vara med och sätta prägel på ert egna kontor. Vi anpassar lokallösningarna efter era önskemål! Ring för att boka visning idag så berättar vi mer.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 532

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger precis intill Big Bowl med flertalet uteserveringar. Otroligt serviceutbud längs med Östra Förstadsgatan. Österut 1 minut kring Värnhemsttorget erbjuds apotek, livsmedelsbutiker, banker, träningsanläggningar och gym, systembolag, lunchrestauranger, caféer och uteserveringar. Västerut, 4 min, nås Kv. Caroli med motsvarande butiker och service.

Kommunikationer

Med bil når man snabbt av- och på- fart till motorvägen Stockholmsvägen/E:22an och andra större vägar som Lundavägen och Västkustvägen. Värhems trafikknutpunkt för busstrafik gör det enkelt för pendlare att ta sig till och från närområdet med region- och stadsbussar. Strax utanför går busslinje 3 som tar dig till Centralstationen på ett par mintuer. På cykel tar man sig lätt till Innerstan och cykelförutsättningarna är mycket goda t ex finns Malmö By Bike í närområdet.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Drottninggatan 1D
Sökhjälp