Skriv ut

Skapa PDF

Gruvgatan 35, Högsbo

göteborg

Strategiskt placerad kontorslokal med närhet till det mesta.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 558 - 558 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Här erbjuds en ljus och trevlig kontorslokal belägen på våning 4 av totalt 6 våningar. Lokalen har fräscha ytskikt är försedd med fönster i tre väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp! Planlösningen är en blandning av cellkontor och öppna landskapsytor. Kontoret har flera lämpliga mötes- och konferensrum samt pausrum/kök, kapprum och två toaletter. Goda förrådsutrymmen finns. Byggnadens hjärta är en trevlig gemensam ljusgård som går utmärkt att använda till utställningar och andra events för hyresgästerna! Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

4

Planlösning

Blandad.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 558 558

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen alldeles intill det vackra naturreservatet Änggårdsbergen med närhet till såväl centrala Göteborg och de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden.

Närservice

I närområdet finns stort utbud av lunchrestauranger. För den som önskar ytterligare service och butiker ligger Köpcentrum 421 och Västra Frölunda på två respektive tre kilometers avstånd. Alldeles intill fastigheten ligger Träningsverkets gym och entrén till Änggårdsbergen.

Kommunikationer

Hållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Gruvgatan 35
Sökhjälp