Högsbo
| Göteborg

Favorit Dela

Gruvgatan 35

Strategiskt placerad kontorslokal med närhet till det mesta.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Omgående

 • Storlek:

  558 m²

 • Hyra:
Här erbjuds en ljus och trevlig kontorslokal belägen på våning 4 av totalt 6 våningar. Lokalen har fräscha ytskikt är försedd med fönster i tre väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp! Planlösningen är en blandning av cellkontor och öppna landskapsytor. Kontoret har flera lämpliga mötes- och konferensrum samt pausrum/kök, kapprum och två toaletter. Goda förrådsutrymmen finns. Byggnadens hjärta är en trevlig gemensam ljusgård som går utmärkt att använda till utställningar och andra events för hyresgästerna! Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!
 • Total yta

  558 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Högsbo 33:5

Byggår:

1990

Våningsplan:

4

Planlösning:

Blandad.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen alldeles intill det vackra naturreservatet Änggårdsbergen med närhet till såväl centrala Göteborg och de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden.

Närservice:

I närområdet finns stort utbud av lunchrestauranger. För den som önskar ytterligare service och butiker ligger Köpcentrum 421 och Västra Frölunda på två respektive tre kilometers avstånd. Alldeles intill fastigheten ligger Träningsverkets gym och entrén till Änggårdsbergen.

Kommunikationer:

Hållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Gruvgatan 35

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör