Skriv ut

Skapa PDF

Gruvgatan 35

göteborg

Kontorslokal med många möjligheter, rikligt med ljusinsläpp från tre väderstreck.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 362 - 362 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen ligger på plan 5 av 6 med fönster i tre väderstreck. Lokalen är idag fördelad på 10 kontorsrum, 2 konferensrum, 1 mindre mötesrum, 2 förråd, 2 WC, dusch, samt pausrum/kök. Stora möjligheter att, i samråd med hyresvärden, påverka planlösning och materialval. Vid behov av större ytor finns möjlighet att slå ihop ytan med intilliggande kontor som är på 409 kvm vilket ger en total yta på 771 kvm. Fastigheten har även en trevlig gemensam ljusgård som går att använda till utställningar och events för hyresgästerna!

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

4

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 362 362

Omgivning

Omgivning/natur

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Frölunda Torg ligger på två respektive tre kilometers avstånd. Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym och entrén till Ängårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Kommunikationer

Hållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Gruvgatan 35
Sökhjälp