Skriv ut

Skapa PDF

Löjtnantsgatan 17-21

stockholm

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 500 - 8 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

På Löjtnantsgatan, intill Stockholms Stadion, erbjuds nu möjlighet att hyra trevliga lokaler om 500–8 000 kvm med inflytt 2020/2021 med flexibla ytor som kan planeras i samråd med hyresgästen!

Utförande

Byggår

1991

Renoveringsår

2020

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 500 8 000

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten har ett lugnt läge med utsikt över Östermalms IP. Nationalstadsparken ligger runt knuten så varför inte ta en avkopplande promenad under lunchen. Eller varför inte köra ett träningspass på SATS, löpning i Liljansskogen eller långfärdsskridskor under vintertid på Östermalms IP, innan eller efter arbetsdagen.

Närservice

I fastighetens närområde finns flertalet restauranger inom 5 minuters promenad. På en kvarts promenad nås även Stureplan och dess fantastiska utbud av restauranger, caféer, butiker och annan service.

Kommunikationer

Inom några minuters promenad nås T-banestationen Stadion och med röda linjen är man inne i Stockholms City på några minuter. Intill T-banestationen passerar även ett flertal bussar som exempelvis 4:an, 1:an och 55:an. För den hurtiga finns det fina cykelbanor som tar dig in till city smidigt och utan trängsel. Den som föredrar bilen tar sig lätt till fastigheten då E20 och Norra Länken ligger nära.

Löjtnantsgatan 17-21
Sökhjälp