Skriv ut

Skapa PDF

Gruvgatan 35

göteborg

Välhållen kontorslokal med mycket bra belägenhet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 457 - 457 m²
Karta

Information

Beskrivning

Genomgående kontorslokal med fönster åt tre håll, åt ett håll ligger fastighetens gemensamma ljusgård, åt andra hållet har man vidsträckt utsikt mot västra Göteborg. Här, på toppen av Högsbo har du nära till det mesta till ett rimligt pris och med god tillgång till parkering. Lunchrestaurang, gym samt entré till Änggårdsbergen finns i fastighetens direkta närhet. Med bil tar du dig snabbt ut på Dag Hammarskjöldsleden eller Söderleden för smidig åtkomst till resten av staden. Kollektivtrafiken går via knutpunkten Marklandsgatan. Den gemensamma ljusgården går att använda till utställningar och events för hyresgästerna.

Utförande

Byggår

1990

Våningsplan

3

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 457 457

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten gränsar till det vackra naturreservatet Änggårdsbergen. Närbeläget i Högsbo ligger även köpcentret 421 med ett stort utbud av butiker och utbudet av lunchrestauranger i området är stort.

Kommunikationer

Hållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Gruvgatan 35
Sökhjälp