Skriv ut

Skapa PDF

Hulda Lindgrens gata 8, Högsbo

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 179 - 1 179 m²
Karta

Information

Beskrivning

Modern kontorslokal i två plan på totalt 1 179 kvadratmeter. Våningen näst längst upp i byggnaden är på 937 kvm och en interntrappa tar dig upp till det högsta planet på 242 kvm. En blandning av kontorsrum och öppna kontorsytor skapar en luftig känsla i lokalen och ger möjlighet till många arbetsplatser. Kontoret är välförsörjt med reception, flertalet öppna kontorsytor, konferensrum och pausytor samt kök. Det finns även förrådsutrymmen och ytorna är har flertalet toaletter och duschar. Kontorsytan på det övre planet är helt öppen. Här finns även ett konferensrum, ett mindre mötesrum, kök samt wc och duschutrymme. Hela ytan är tillgänglig från och med 2019-04-01. Det finns även möjlighet att hyra våningsplanet på 937 kvm utan det övre planet.

Utförande

Byggår

1989

Våningsplan

4

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 179 1 179

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Det finns stor variation av lunchrestauranger på kort avstånd och närheten till köpcentrum 421 samt Frölunda Torg ger stort utbud av butiker och övrig service.

Kommunikationer

Busshållplats finns på Amalia Jönssons gata som ligger på nära promenadavstånd. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Hulda Lindgrens gata 8
Sökhjälp