Stockholm

Favorit Dela

Skansbron 7

Välkommen till en trevlig kontorslokal i närheten av Skanstull med privat stor uteplats!

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  500 m²

 • Hyra:
Att hyra lokaler på Södermalm innebär närhet till stadens alla bekvämligheter samtidigt som fina parker finns runt hörnet. Södermalm är snabbt framväxande och har blivit allt mer attraktivt för företagen. Nu erbjuds möjlighet att hyra lokal om 500 kvm på Skansbron 7. Välkommen på en fysisk visning eller genom FaceTime!
 • Total yta

  500 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen har ett utmärkt läge på Södermalm med gott om grönområden i närheten såsom Årstaviken och Hammarbykanalen. Varför inte ta en promenad längs vattnet eller äta lunch på Thaibåten? Hammarby Sjöstad är en snabb framväxande stadsdel där många välkända företag har hittat till. Skansbron är förbindelsen mellan Södermalm och Hammarby Sjöstad och med ett kontor här, får man det bästa av båda världar.

Närservice:

Närhet till gymanläggningar, restauranger, service och shopping är något man kan räkna med. I fastigheten finns exempelvis gymanläggningen Friskis och Svettis. Inom räckhåll finns Ringens centrum, Skrapan och Götgatan som erbjuder allt som kan tänkas behövas! I Ringens centrum finns ett brett utbud av restauranger för att avnjuta en god lunch som erbjuder allt från asiatiskt till italienskt. Från Skansbron nås även Nytorget med flera populära restauranger och barer. Inom 15 minuters promenad nås många omtyckta restauranger som Urban Deli och Shanti Gossip.

Kommunikationer:

Med endast en kort promenad på ca 4 minuter nås tunnelbanestationen Skanstull och bussar även bussar finns i nära anslutning. Det är även smidigt att ta sig till Södra Station, pendeltåg, med antingen buss eller en dryg kvarts promenad. Utöver kollektivtrafiken är det även smidigt att färdas med både cykel och bil till Skansbron 7 med fina cykelbanor och Söderleden.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Patrik Sundberg

Patrik Sundberg

patrik.sundberg@cbre.com

0733 VISA NR 0733-498 720

0733 VISA NR 0733-498 720

Marknadsförs av CBRE
Jakobsbergsgatan 16
11144 STOCKHOLM
cbre.se
Skansbron 7