Skriv ut

Skapa PDF

Torsgatan 16

stockholm

Förråd i olika storlekar i centrala Stockholm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 10 - 150 m²

Information

Beskrivning

Vi har förråd till dig som behöver förvara allt från smått till stort. I centrala Stockholm finns nu möjligheten att hyra förråd från 10 kvm till 150 kvm.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 10 150

Omgivning

Omgivning/natur

Området ligger i hjärtat av Stockholm och tillhör stadens mest spännande utvecklingsområden. Här har under senare år uppförts en rad attraktiva och arkitektoniskt intressanta byggnader. Läget är det bästa tänkbara, nära strandpromenaden längs Klara sjö och bara ett stenkast från T-centralen och Centralstationen. På några minuters gångavstånd har du tunnelbana, buss, tåg och flygbussar som snabbt tar dig ut i världen – och dina kunder och kollegor till dig. I området finns också ett stort utbud av caféer, restauranger, hotell och gröna oaser som lockar mängder av besökare varje dag.

Kommunikationer

Endast 5-10 minuters promenad till Odenplan med bussar, Citybanan och tunnelbana. Centralstation och Arlanda Express ligger på ca sju minuters promenad.

Övrig information

Övrigt

I denna fastighet som idag är ett stort kontorskvarter har tidigare varit en omfattande mjölkcentral med mjölkproduktion enda in på 80-talet.

Torsgatan 16
Sökhjälp