Skriv ut

Skapa PDF

Makadamgatan 14

helsingborg

Effektiva kontor med avgiftsfri parkering utanför fastigheten. Härifrån tar du dig enkelt ut på det större vägnätet.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 594 - 594 m²
Karta

Information

Beskrivning

I expansiva Väla Södra finns det nu möjlighet att hyra praktiska och flexibla kontorsytor på Makadamgatan 14. Hit hittar man enkelt och parkerar bilen precis utanför. Kontorslokalen kan anpassas efter ny hyresgästs önskemål. Fastigheten ligger i ett attraktivt företagsområde med omkring 260 företag och just nu byggs det lagerlokaler i området. Från Väla Södra når man enkelt såväl E4:an som E6:An och riksväg 111.

Utförande

Planlösning

Blandad planlösning, mestadels öppna ytor.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 594 594

Omgivning

Omgivning/natur

Väla Södra är ett expansivt företagsområde där ca 260 företag sitter idag. Omrdet har utvecklats mycket de senaste åren och här har det etablerats såväl lagerlokaler som kontor och produktionsanläggningar.

Närservice

I Väla hittar du all tänkbar handel och service.

Kommunikationer

Stadsbussen trafikerar området. Läget är mycket bra då man snabbt kommer ut på vägnätet, E4:an, E6:an och riksväg 111.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Makadamgatan 14
Sökhjälp