Skriv ut

Skapa PDF

Idögatan Hus 2, Östra Malmskogen

linköping

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 106 - 1 612 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att etablera er verksamhet i nyproducerade moderna lokaler. Tallboda Industripark är med sin placering med närhet till Linköping stadskärna och med snabb förbindelse till E4:an det nya "heta" industriområdet i Linköping. Kronfastigheter bygger nya lokaler på Idögatan. Lokal 4 & 5 är på totalt ca 585 kvm. Lokal 6 har ett markplan på 71 kvm och ett entresolplan på 35 kvm. Lokal 7 har ett markplan på 152 kvm och ett entresolplan på 72 kvm. Lokal 8 har ett markplan på 223 kvm med ca 6 meter i takhöjd i byggnaden, försedda med stora vikportar. I de lokaler med ett övre plan som kan användas t ex som kontor, personalutrymme eller utvidgat lager och förvaringsyta. Möjlighet till anpassning finns! Verksamheter som kan passa är t ex industri/kontor/lager/butik.

Planlösning

Utförande

Byggår

2019

Planlösning

Lokalerna 4 & 5 har ett markplan på 585 kvm och möjlighet till entresolplan. Lokal 6 har ett markplan på 71 kvm och ett entresolplan på 35 kvm. Lokal 7 har ett markplan på 152 kvm och ett entresolplan på 72 kvm. Lokal 8 har ett markplan på 223 kvm. Se ritning!

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 106 1 612 850

Omgivning

Omgivning/natur

Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (49 meter) från adressen. Företagen i området är verksamma inom branscherna Bilverkstäder, Partihandel, Bilplåt- & Billackeringsverkstäder, Bygg- & Anläggningsarbeten och Bilvård.

Företag i närheten

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Tallboda på Gränsliden 6. Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Skyline i närheten.

Kommunikationer

Inom gångavstånd (3 min) finns det buss på Snövägen som exempelvis tar dig till Lillkyrkavägen (513) och Linköping C (513).

Länkar

Idögatan Hus 2
Sökhjälp