Näsbypark Centrum
| Täby

Favorit Dela

Eskadervägen 4

Stor lokal med utmärkt skyltläge i Näsbypark Centrum.

 • Kategori:

  Butik, Övrigt

 • Pris/överlåtelseavgift:

  Kontakt sker direkt till hyresvärden utan mellanhänder.

 • Storlek:

  224 m²

Ljus lokal med dubbla entréer på 224 kvm. Bra skyltläge precis vid en av de stora entréerna till Näsbyparks Centrum. Lokalen är belägen direkt på andra våningen med ett fönsterparti mot Centralvägen som ger ett naturligt ljusinsläpp. Detta är en tidigare butikslokal men utrymmet fungerar även utmärkt för andra verksamheter. Det finns också möjlighet att dela ytan till två mindre lokaler.
 • Total yta

  224 m2


Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

Kontakt sker direkt till hyresvärden utan mellanhänder.


Omgivning

Företag i närheten:

Fastigheten är belägen i Näsbypark, en del av Täby kommun norr om Stockholm. Här finns allt du kan behöva, från butiker, kaféer och restauranger till en nyrenoverad mataffär, apotek och andra servicebutiker. Det finns även bibliotek, gym, bank, skola och tjänster inom vård och hälsa i fastigheten.

Kommunikationer:

Kommunikationerna är goda. Roslagsbanan stannar i Näsbypark och den tar dig till Stockholm city på cirka 20 minuter. Det finns också ett antal busslinjer med hållplats i Näsbypark Centrum.


Övrig information

Övrigt:

Vi på Paliro utvecklar attraktiva fastigheter och platser där våra hyresgästers verksamheter kan gro och skapa värde. Genom att erbjuda lokaler i levande områden med hög kvalitet, skapar vi möjligheter för våra hyresgästers verksamheter att utvecklas.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AN

Andreas Nylund

andreas.nylund@paliro.se

072 VISA NR 072 702 39 39

Marknadsförs av Paliro
Sveavägen 23
11134 Stockholm
paliro.se
Eskadervägen 4