Skriv ut

Skapa PDF

Jungmansgatan 12, Västra Hamnen

malmö

Moderna kontorslokaler med härligt ljusinsläpp och utsikt över Öresund.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 101 - 325 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Inom området World Trade Center Malmö, i Västra Hamnen, mitt bland bostäder, kontorsfastigheter och centrumverksamhet, återfinns dessa kontorslokaler på fjärde våningen i det moderna kontorshuset WTC Jungmansgatan. Lokalerna är i dagsläget uppdelade i en lokal om ca 224 kvm och en lokal om ca 101 kvm, som antingen kan hyras ut var för sig, eller slås samman till en lokal om ca 325 kvm (klicka nedan på dokumentet Planskiss). En möjlighet är också att hyra lokalen om ca 224 kvm med en option på att vid en senare tidpunkt ansluta lokalen om ca 101 kvm. Perfekt för företaget med tillväxtutsikter som vill ha en lokallösning som är anpassad därefter. Här får ni som hyresgäst tillgång till World Trade Center-konceptet som bland annat innebär en bemannad reception, möjlighet till nätverkande med andra hyresgäster och samarbetspartners samt tillgång till ett stort utbud av konferenslokaler i varierande storlek inom byggnaden. World Trade Center Jungmansgatan ligger perfekt i Västra Hamnen med goda parkeringsmöjligheter och Bo01-kajen ett stenkast bort. Genom det pågående arbetet med att öppna upp Neptunigatan för stadstrafik så ges en direkt access till Centralstationen.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4 av 10

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 101 325

Omgivning

Närservice

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger och caféer, samt service såsom dagligvaruhandel i form av Ica Maxi, Systembolaget, bank, apotek, frisör mm. Alldeles intill finns även hotell genom Park Inn by Radisson samt . I fastighetens bottenvåning finns en restaurang.

Kommunikationer

Du tar dig till Centralstationen med buss på 5 minuter, busshållsplatsen är belägen strax utanför fastigheten. Väljer du att promenera tar det ca 10-15 minuter till Centralstationen. På 20 minuter med tåg från Malmö Centralstation når du Kastrups flygplats.

Övrig information

Övrigt

Området World Trade Center Malmö ligger perfekt placerat i Västra Hamnen, Malmös mest expansiva stadsdel. Här finns två moderna kontorshus, WTC Jungmansgatan och WTC Skeppsgatan. Därutöver byggs det ett nytt World Trade Center, WTC Propellergatan, som beräknas stå klart sensommaren 2019. Utöver kontor erbjuder även World Trade Center-byggnaderna kontorshotell, restauranger, konferensfacilliteter, bank och butiker. Konceptet World Trade Center innebär hög service, bland annat genom en bemannad reception, tillgång till konferensrum av varierande storlekar och diverse andra tjänster. Konceptet innebär också att olika event och mötesforum erbjuds, vilket ger ökade möjligheter för människor att mötas och att skapa nya idéer och affärer. Inom World Trade Center Malmö finns över 100 företag och 1600 arbetsplatser.

Dokument

Jungmansgatan 12
Sökhjälp
Smygtitta