Skriv ut

Skapa PDF

Gibraltargatan 7, Centrum

malmö

Missa inte detta unika tillfälle att hyra en av Malmös kanske mest åtråvärda kontorslokaler vid Malmö Live.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 184 m²
Tillträde: Diskuteras
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokalen har generöst med ljusinsläpp från stora fönsterpartier i flera vinklar med hänförande utsikt. Kontoret är dimensionerat för ca 15 personer i ett öppet kontorslandskap med 1-2 kontorsrum för den som vill arbeta enskilt och ostört. Vi välkomnar alla verksamheter, men för tillfället hittar ni företag med kopplingar inom bank/ finans och revisionsbranschen, mäklarbranschen, juridik, rekrytering samt facility mangement. När ni hyr ett kontor på Malmö Live får ni ta del av all den service som huset har att erbjuda: - Reception med servicefunktioner - Fantastiskt café som erbjuder frukost, fika, lunch och afterwork - Toppmoderna konferensrum som kan nyttjas av hyresgästerna Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och en personlig visning.

Utförande

Byggår

2015

Våningsplan

9

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 184

Omgivning

Omgivning/natur

Malmö Live är ett stadskvarter precis norr om Västra hamnkanalen där välkända Malmö Live Konserthus och Clarion Hotel Congress huserar. Bättre läge än detta är svårt att att hitta med bara 5 minuters promenadavstånd till Malmö Centralstation. Här har ni även närhet till underbara Kungsparken, Malmöhus Slott , Tekniska Museet och allt vad gäller caféer, restauranger och uteserveringar med bland annat Lilla Torg och Malmö Saluhall i omedelbar närhet. I området återfinns även Hovrätten, Malmö Högskola och World Maritime University.

Närservice

När ni hyr ett kontor på Malmö Live får ni ta del av all den service som huset har att erbjuda: - Reception med servicefunktioner - Fantastiskt café som erbjuder frukost, fika, lunch och afterwork - Toppmoderna konferensrum som kan nyttjas av hyresgästerna Utöver den service som erbjuds i huset har ni även Clarion Hotel Congress nära till hands vilket blir en naturlig mötesplats för ert företag och era kunder. Här har ni allt från restauranger och skybar till möteslokaler som kan ta emot upptill 1500 deltagare.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till Malmö Live, ovsett om du kommer med tåg, buss, cykel eller bil. Kommer du med tåg ligger Malmö Centralstation bara 5 minuter bort. För den som tar buss går stadsbuss 2, 3, 5, 7 och 8 precis utanför och stannar vid hållplatser Anna Lindhs plats eller Bagers plats. Det finns ett stort utbud av parkeringsplatser till förfogande för dig som kör bil: - P-huset Malmö Live, Gibraltargatan - P-huset Godsmagasinet, Södra Neptunigatan - P-huset Bagers Plats, Nordenskiöldsgatan.

Övrig information

Övrigt

Huset är miljöcertifierat enligt LEED Platina.

Dokument

Gibraltargatan 7
Sökhjälp