Eskadervägen 4, Näsbypark Centrum, Täby - Del 1 120 kvm
Eskadervägen 4, Näsbypark Centrum, Täby - Del 1 120 kvm

Näsbypark Centrum | Täby

Favorit Dela

Eskadervägen 4

Fin, ljus lokal på beläget på andra våningen tillsammans med övriga butiker i Näsbypark Centrum.

Beskrivning

Fin, ljus lokal på ca 120 kvm beläget på andra våningen tillsammans med övriga butiker i Näsbypark Centrum. Lokalen är uppdelad i en större gemensam yta/ entré och har två större rum, den lämpar sig därför bra för olika typer av vårdverksamheter eller liknande. Det finns fönster längst med hela lokalen som bidrar till en ljus miljö.
  • Total yta

    120 m2


Utförande

Planlösning:

Möjlighet att slås samman för större verksamhet.


Omgivning

Företag i närheten:

Fastigheten är belägen i Näsbypark, en del av Täby kommun norr om Stockholm. Här finns allt du kan behöva, från butiker, kaféer och restauranger till en nyrenoverad mataffär, apotek och andra servicebutiker. Det finns även bibliotek, gym, bank, skola och tjänster inom vård och hälsa i fastigheten. Runt centrumet består bebyggelsen av ett antal flerbostadshus, medan övriga delar av Näsbypark utgörs huvudsakligen av villor. I området finns fyra kommunala skolor, en resursskola och tre friskolor.

Kommunikationer:

Kommunikationerna är goda. Roslagsbanan stannar i Näsbypark och den tar dig till Stockholm city på cirka 20 minuter. Det finns också ett antal busslinjer med hållplats i Näsbypark Centrum.


Övrig information

Övrigt:

Vi på Paliro utvecklar attraktiva fastigheter och platser där våra hyresgästers verksamheter kan gro och skapa värde. Genom att erbjuda lokaler i levande områden med hög kvalitet, skapar vi möjligheter för våra hyresgästers verksamheter att utvecklas.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AN

Andreas Nylund

andreas.nylund@paliro.se

072 VISA NR 072 702 39 39

Marknadsförs av Paliro
paliro.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Eskadervägen 4