Skriv ut

Skapa PDF

Eskadervägen 4, Näsbypark Centrum

täby

Fin, ljus lokal på ca 120 kvm beläget en våning upp tillsammans med övriga butiker i Näsbypark Centrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Pris: Kontakt sker direkt till hyresvärden, utan mellanhänder.
Storlek: 120 - 250 m²

Information

Beskrivning

Fin, ljus lokal på ca 120 kvm med möjlighet att slå samman med angränsande lokal för en yta på ca. 250 kvm. Lokalen är idag uppdelad i en större gemensam yta/ entré och har två större rum, den lämpar sig därför bra för olika typer av vårdverksamheter eller liknande. Det finns fönster längst med hela lokalen som bidrar till en ljus miljö.

Utförande

Planlösning

Möjlighet att slå samman med lokalen bredvid för större verksamhet.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 120 250

Ekonomi

Pris

Kontakt sker direkt till hyresvärden, utan mellanhänder.

Omgivning

Företag i närheten

Fastigheten är belägen i Näsbypark, en del av Täby kommun norr om Stockholm. Här finns allt du kan behöva, från butiker, kaféer och restauranger till en nyrenoverad mataffär, apotek och andra servicebutiker. Det finns även bibliotek, gym, bank, skola och tjänster inom vård och hälsa i fastigheten. Runt centrumet består bebyggelsen av ett antal flerbostadshus, medan övriga delar av Näsbypark utgörs huvudsakligen av villor. I området finns fyra kommunala skolor, en resursskola och tre friskolor.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda. Roslagsbanan stannar i Näsbypark och den tar dig till Stockholm city på cirka 20 minuter. Det finns också ett antal busslinjer med hållplats i Näsbypark Centrum.

Övrig information

Övrigt

Vi på Paliro utvecklar attraktiva fastigheter och platser där våra hyresgästers verksamheter kan gro och skapa värde. Genom att erbjuda lokaler i levande områden med hög kvalitet, skapar vi möjligheter för våra hyresgästers verksamheter att utvecklas.

Eskadervägen 4
Sökhjälp