Näsbypark Centrum
| Täby

Favorit Dela

Eskadervägen 4

Fin, ljus lokal beläget på andra våningen tillsammans med övriga butiker i Näsbypark Centrum.

 • Kategori:

  Butik, Kontor, Övrigt

 • Pris/överlåtelseavgift:

  Kontakt sker direkt till hyresvärden, utan mellanhänder.

 • Storlek:

  120 m²

Fin, ljus lokal på ca 120 kvm belägen på andra våningen tillsammans med övriga butiker i Näsbypark Centrum. Lokalen är uppdelad i en större gemensam yta/ entré och har två större rum, den lämpar sig därför bra för olika typer av vårdverksamheter eller liknande. Det finns fönster längst med hela lokalen som bidrar till en ljus miljö.
 • Total yta

  120 m2


Ekonomi

Pris/överlåtelseavgift:

Kontakt sker direkt till hyresvärden, utan mellanhänder.


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Näsbypark Centrum


Omgivning

Företag i närheten:

Fastigheten är belägen i Näsbypark, en del av Täby kommun norr om Stockholm. Här finns allt du kan behöva, från butiker, kaféer och restauranger till en nyrenoverad mataffär, apotek och andra servicebutiker. Det finns även bibliotek, gym, bank, skola och tjänster inom vård och hälsa i fastigheten. Runt centrumet består bebyggelsen av ett antal flerbostadshus, medan övriga delar av Näsbypark utgörs huvudsakligen av villor. I området finns fyra kommunala skolor, en resursskola och tre friskolor.

Kommunikationer:

Kommunikationerna är goda. Roslagsbanan stannar i Näsbypark och den tar dig till Stockholm city på cirka 20 minuter. Det finns också ett antal busslinjer med hållplats i Näsbypark Centrum.


Övrig information

Övrigt:

Vi på Paliro utvecklar attraktiva fastigheter och platser där våra hyresgästers verksamheter kan gro och skapa värde. Genom att erbjuda lokaler i levande områden med hög kvalitet, skapar vi möjligheter för våra hyresgästers verksamheter att utvecklas.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AN

Andreas Nylund

andreas.nylund@paliro.se

072 VISA NR 072 702 39 39

PP

Paliro

info@paliro.se

Marknadsförs av Paliro
Sveavägen 23
11134 Stockholm
paliro.se
Eskadervägen 4