Ulriksdal
| Solna

Favorit Dela

Kolonnvägen 59

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    5 000 - 10 000 m²

  • Hyra:
Vill ni vara med och utveckla ett modernt kontor för ett modernt företag? Där betong möter glas? Där valet av trä skapar en mjuk och harmonisk insida? Med en levande takvåning med löparbanor och mötesplatser? Möjligheterna har förmodligen aldrig varit större. Vi utvecklar ett hus på totalt 10 000 kvm som vi på grund av det speciella läget kallar för Närheten. Det ligger varken mitt i naturen, stadslivet eller shoppingen. Inget är långt bort, men allt finns just i närheten. Och endast 10 minuter från Centralen.
  • Total yta

    10000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 5 000 10 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Distansen 4

Byggår:

2019


Omgivning

Omgivning/natur:

Ulriksdal ligger inom Kungliga nationalparken. Från Hagaparken till Edsviken finner du en storslagen natur och unika parker. Men det som verkligen gör Ulriksdal unikt är att denna naturrikedom ligger så nära det storslagna och urbana. Arenastaden, med Mall of Scandinavia och Friends Arena, ligger till exempel bara några minuter bort.

Närservice:

Balans mellan jobb och fritid? Få ett hälsosammare arbetsliv i NÄRHETEN! Hinner ni må bra? Här är det nära till era privata ärenden, nära till gymmet, nära till löp- och promenadspåret. Kort och gott: här hinner ni med mer, på kortare tid, med mindre ansträngning.

Kommunikationer:

Odenplan eller Arlanda? Allt finns i NÄRHETEN! Bra kommunikationer med pendeltåg, bussar, cykelvägar och snabb anslutning till E4, E20 och E18. T-Centralen 10 min, Odenplan 7 min, Arlanda 27 min och Mall of Scandinavia 2 min.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Karl Henrik Lenneryd

Karl Henrik Lenneryd

karl-henrik.lenneryd@fabege.se

08-5 VISA NR 08-556 747 55

0768 VISA NR 0768944525

Marknadsförs av Fabege AB
Box 730, Pyramidvägen 7
16927 Solna
fabege.se
Kolonnvägen 59

Om Fabege AB

Vi erbjuder lokaler av hög kvalitet i attraktiva områden med bra lägen och goda kommunikationer. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Arenastaden, Haga Norra, Solna Business Park, Stockholms innerstad, Hammarby Sjöstad och Flemingsberg. Vi har lokal- eller servicekontor i alla våra områden för att alltid finnas nära dig som hyresgäst. Alla Fabeges områden har egen personal vilket innebär att det finns ett kompetent fastighetsteam till ditt förfogande. Ett ansvarsfullt miljöarbete genomsyrar all vår verksamhet. Vi arbetar inte enbart för att minimera den egna miljöbelastningen utan hjälper gärna även dig som hyresgäst med smarta lösningar för en bättre miljö. För oss handlar fastighetsförvaltning om så mycket mer än att få en fastighet att fungera. Här är du som hyresgäst det centrala i verksamheten. Vi är nöjda när du är det.

Fler annonser från denna annonsör