Skriv ut

Skapa PDF

Drakegatan 7, Gårda

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 714 - 714 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen att hyra detta kontor som har ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck och ett optimalt skyltläge mot både E6 och stan! Lokalens yta uppgår till totalt 714 kvm med en varierad planlösning mellan enskilda rum och öppna landskap. Huset är uppbyggt på pelare vilket gör att lokalen enkelt kan anpassas efter era önskemål. Vare sig du färdas med bil eller kollektivtrafik är tillgängligheten god till lokalen. Här har du både närhet till kollektivtrafik och goda parkeringsmöjligheter. Värt att nämna är garaget som finns i huset. Välkommen att kontakta Colliers för visning!

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

Kontor.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 714 714

Omgivning

Omgivning/natur

Gårda är ett centralt område som ligger intill Mölndalsån i Göteborg. På andra sidan ån ligger Göteborgs Evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg. Efter ytterligare några minuters promenad anländer man till Avenyn.

Närservice

Direkt utanför dörren finns ett flertal restauranger och annan service som till exempel banker. Inom promenadavstånd finns sedan Avenyn, med hotell, shopping och mer restauranger. Friskvårdsmöjligheter finns i form av både simhall, gym och motionsspår. Och Göteborgs evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg erbjuder ett stort utbud för till exempel kundaktiviteter.

Kommunikationer

Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare, dels ligger det nästgårds med centrala Göteborg. Med bil kommer man i stort sett direkt till Gårda från de stora vägarna. Det går snabbt och lätt att hitta. Området ligger också nära centralstationen och förbindelserna via kollektivtrafik är goda. Det är inte heller några problem att hitta parkering, garage finns under de fastigheter där vi erbjuder lokaler.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Drakegatan 7
Sökhjälp