Malmö

Favorit Dela

Spadegatan 1

Flexibla kontor i Östra hamnen med närhet till såväl Malmö city som till det större vägnätet. Bra med parkeringsplatser utanför fastigheten.

  • Kategori:

    Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    300 - 2 700 m²

  • Hyra:
I en välskött och trevlig fastighet i Östra Hamnen, där BE-Groups tidigare var hyresgäst, finns idag dryga 2700 kvm ledig kontorsyta. Här finns också möjlighet att hyra betydligt mindre ytor. I källarplan finns även ca 650 kvm förrådsutrymme ledigt. Tegelbyggnaden består av 3 våningsplan där följande är hyresledigt: vån 1: ca 1000 kvm vån 2: ca 700 kvm vån 3: ca 1000 kvm Planlösningen består mestadels av cellindelade kontor men här finns stora möjligheter att vara med och påverka och anpassa efter sina egna behov. På entréplan finns idag en representativ reception, ett större konferensutrymme samt en separat del som är restaurang vilken t.ex. kan förhyras och användas som personalmatsal. I mars 2019 tomställs även en lagerbyggnad om ca 2000 kvm brecis bredvid fastigheten. Där finns även möjlighet att hyra lager vid behov. Fastigheten ligger nära kommunikationer som E20/E22, Malmö centralstation, Malmö hamn. Utanför finns också gott om parkeringsplatser. Östra Hamnen fungerar än idag som ett citynära industriområde med hamn-, lager och industriverksamheter.
  • Total yta

    2700 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 300 2 700

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stålet 2

Byggår:

1970

Planlösning:

Blandad planlösning men mestadels kontorsindelat.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Östra hamnen ligger bara ett stenkast från centrala Malmö och hit går det snabbt och enkelt att ta sig ut till de större vägnätet.

Närservice:

Restaurangerna Saltimporten, Hanö och Nordväst hittar du i området.

Kommunikationer:

Stadsbussar går till området.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marie Willstrand

Uthyrare

Marie Willstrand

marie.willstrand@cbre.com

072- VISA NR 072-160 73 56

072- VISA NR 072-160 73 56

Marknadsförs av CBRE
Nordenskiöldsgatan 24
21119 Malmö
cbre.se
Spadegatan 1