Ångbåtsbron 1 - Kontor
Ångbåtsbron 1 - Kontor
Ångbåtsbron 1 - Kontor
Ångbåtsbron 1 - Kontor
Ångbåtsbron 1 - Kontor
Visionsbild över området
Ångbåtsbron 1 - Kontor
Ångbåtsbron 1 - Kontor
Ångbåtsbron 1 - Kontor

Malmö

Favorit Dela

Ångbåtsbron 1

På en unik tomt i en mycket trevlig kontorsfastighet med havet som närmsta granne finns det nu möjlighet att hyra öppna och moderna lokaler.

Beskrivning

Ångbåtsbron ligger endast ett stenkast från Malmö Central men har ändå ett unikt läge med havet runt knuten. I denna häftiga fastighet där en välkomnande känsla infinner sig finns nu möjlighet att hyra kontorsytor från ca 700 kvm och uppåt. Planlösningen är mestadels öppen, men med möjlighet att anpassa med glasade mötes och konferensrum. Underbart ljusinsläpp i alla kontor och otrolig utsikt mot såväl city som mot sundet. I fastigheten finns en stor terrass att tillgå. Något våningsplan har dessutom egen balkong ut mot havet från sitt kontor. Det kommer finnas 3 konferensrum att hyra extra vid behov på bottenplan. Vill ni sitta i fräscha och ljusa kontorsytor med bra ventialtion och fantastisk utsikt över havet så kontakta CBRE för visning!
  • Total yta

    3808 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 795 3 808

Utförande

Planlösning:

Mestadels öppen planlösning men med möjlighet till glasade kontor- och mötesrum..


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Ångbåtsbron ligger ett stenkast från Malmö Central, Studio, Malmö Högskola, Malmö Live och Dockan. Det byggs mycket i närområdet och Malmö Stad har detaljplaner för såväl Nyhamnen som Varvsstaden. Utmärkt läge!

Närservice:

Det finns flertalet restauranger i närområdet såsom Mia Marias, Lokal 17 och Kasai in the Sky. Gym, apotek, bank och frisör finns inom gångavstånd. I och med stadens planer för området så kommer här uppkomma fler caféer och restauranger inom ett par år.

Kommunikationer:

Malmö Central och nedgång Anna Lindhs plats når du på 8 min promenad.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marie Willstrand

Uthyrare

Marie Willstrand

marie.willstrand@cbre.com

072- VISA NR 072-160 73 56

072- VISA NR 072-160 73 56

Marknadsförs av CBRE
cbre.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Ångbåtsbron 1