Skriv ut

Skapa PDF

Ångbåtsbron 1

malmö

På en unik tomt i en mycket trevlig fastighet med havet som närmsta granne finns det nu möjlighet att hyra öppna och ljusa kontorslokaler.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 795 - 3 808 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ångbåtsbron 1 ligger endast ett stenkast från Malmö Central men har ändå ett unikt läge med havet runt knuten. I denna häftiga fastighet där en välkomnande känsla infinner sig finns nu möjlighet att hyra mindre eller större kontorsytor. Planlösningen är mestadels öppen, men med möjlighet att anpassa med glasade mötes och konferensrum. Beroende på hyresgäst så kommer det finnas möjlighet att hyra stora ytor på flera våningar eller endast ett våningsplan. I fastigheten finns en stor terrass att tillgå med fantastisk utsikt. Vill ni sitta i fräscha och ljusa kontorsytor med fantastisk utsikt över havet och med en fastighetsägare som värderar hög servicenivå? Kontakta CBRE för visning!

Planlösning

Utförande

Planlösning

Mestadels öppen planlösning men med möjlighet till glasade kontor- och mötesrum..

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 795 3 808

Omgivning

Omgivning/natur

Ångbåtsbron ligger endast ett stenkast från Malmö Central, Studio, Malmö Högskola, Malmö Live och Dockan. Det byggs mycket i närområdet och Malmö Stad har detaljplaner för såväl Nyhamnen som Varvsstaden. Utmärkt läge!

Närservice

Det finns flertalet restauranger i närområdet såsom Mia Marias, Lokal 17 och Kasai in the Sky. Gym, apotek, bank och frisör finns inom gångavstånd. I och med stadens planer för området så kommer här uppkomma fler caféer och restauranger inom ett par år.

Kommunikationer

Malmö Central och nedgång Anna Lindhs plats når du på 8 min promenad.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ångbåtsbron 1
Sökhjälp