Centrum | ÖSTERSUND

Favorit Dela

Stortorget 8

Fantastisk lokal med utsikt över Stortorget.

Beskrivning

Fin kontorslokal högst upp i fastigheten mitt på stortorget Öppen lokal med fint ljusinsläpp med takhöjd på nästan 4 meter, uppdelad på 3 stycken större kontorsrum, alla med fönster mot torget. Separat pausrum och mötesrum.
  • Total yta

    177 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Mycket centralt belägen fastighet med butiker och kontor i närheten. Angränsar till torget med teater och restauranger mittemot.

Kommunikationer:

Närhet till allmänna kommunikationer. Ett flertal busslinjer trafikerar hållplatsen i nära anslutning till fastigheten. Tågstationen ligger på ca 15 minuters gångavstånd.


Övrig information

Övrigt:

Östersund är en aktiv, stad som präglas av framtidstro, företagsamhet samt en levande landsbygd och stadskärna. Det finns ett rikt utbud av shopping, kaféer, restauranger, kultur, nöjen och aktiviteter. Näringslivet består huvudsakligen av små och medelstora företag varav några är världsledande inom sina respektive områden. Turism och besöksnäringen är stark med många attraktiva besöksmål. Flera statliga myndigheter är också lokaliserade i Östersund. Kommunikationerna är mycket goda med såväl flyg, tåg som buss.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Henrik Sjöstrand

Henrik Sjöstrand

henrik.sjostrand@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 96 05

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
dios.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Stortorget 8

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör