Skriv ut

Skapa PDF

Arenavägen 27, Globen City

johanneshov

Trevlig och fräsch butiks- eller kontorslokal i Globen City.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 100 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en trevlig och yteffektiv lokal med mycket goda exponeringsmöjligheter i Globen City. Lokalen lämpar sig utmärkt till såväl butik som kontor. Den befintliga planlösningen erbjuder möjlighet för kontors-, mötes- och konferensdel, samt utrymme för butik med en välkomnande reception eller loungeyta vid entrén. Det finns även ett pentry med diskmaskin och ett helkaklat badrum. Samtliga ytskikt och material är i gott skick. Lokalen är i princip inflyttningsklar, men här finns givetvis ypperliga förutsättningar till omdisponering av ytorna för större och öppnare planlösningar samt aktivitetsstyrd användning. Med andra ord de rätta förutsättningarna för att skapa moderna och attraktiva lokaler för de företag som vill profilera sig i hjärtat av dynamiska Globen City.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Representativ yta som lämpar sig utmärkt för butik, showroom eller kontor. Gott om glaspartier som ger naturligt ljusinsläpp till lokalen. Vidare i lokalen finns möjlighet för konferens- och mötesrum, samt ett fräscht pentry och helkaklat badrum. Här finns alla tänkbara möjligheter att skapa yteffektiva kontorslösningar med såväl öppna som rumsindelade planlösningar. Allt för att få till den moderna och representativa arbetsmiljön som får såväl era medarbetare som er verksamhet att blomstra.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 100

Omgivning

Omgivning/natur

Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Närservice

I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, läkare, m.m.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.

Övrig information

Övrigt

Kontorsfastigheterna i Globen City uppfördes i samband med bygget av Globen och håller en hög och modern standard med ett väl fungerande inomhusklimat.

Arenavägen 27
Sökhjälp