Alvik
| Bromma

Favorit Dela

Gustavslundsvägen 151C

Här finner du en ljus och fin kontorsyta om 9 kvm med stora fina fönster och ett högt, fint läge.

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    9 m²

  • Hyra:
Ljust och fint kontorsrum om 9 kvm uthyres. Stor gemensam terrass med utsikt över mälaren finns att tillgå för dig som hyresgäst. Ytan har stora härliga fönster som ger ett riktigt fint ljusinsläpp. Utöver kontorsrummet har man gemensamma ytor att tillgå såsom mötes/konferensrum, WC, pentry/kök, förråd mm. T-bana, spårvagn och bussar finns belägna på bekvämt promenadavstånd. Månadshyra inkl. värme, el och fastighetsskatt: 4312:- exkl. moms Garageplatser kan hyras separat för 1.450:- per månad. Postfack, internet (ej wifi) samt städning av gemensamma ytor ingår i hyran. Kontrakt kan skrivas fram till 2022-09-30 och utan besittningsskydd. Välkommen att kontakta mig för mer information och/eller en personlig visning!
  • Total yta

    9 m2


Utförande

Våningsplan:

8


Omgivning

Omgivning/natur:

Attraktivt läge invid Mälaren med närhet till vackra friluftsområden och promenadstråk.

Närservice:

Ett stort utbud av lunchrestauranger, affärer, flera träningsanläggningar och mysiga caféer.

Kommunikationer:

Nära till tunnelbanans gröna linje samt flertalet busslinjer. Stockholm City nås på 12 minuter med tunnelbanan och med bil cirka 10 minuter. Mellan Nockebybron och Alvik tar du dig också med Nockebybanan. Även tvärbanan som tar dig till Solna Station och Sickla är belägen i Alvik. Närheten till påfarten för E4:an är också värd att nämnas.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Veronica Peirano

Uthyrare

Veronica Peirano

veronica.peirano@kwpa.se

0733 VISA NR 0733221071

+467 VISA NR +46733221071

Marknadsförs av Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA
Bryggavägen 133
17851 Ekerö
kwpa.se
Gustavslundsvägen 151C

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör