Skriv ut

Skapa PDF

Hildedalsgatan 1, Backaplan

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 5 301 - 5 301 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här erbjuds en modern och ljus butikslokal från 2007 fördelad i två rymliga byggnader. Den stora byggnaden är i två plan med egen uppfart till det övre planet. Den mindre byggnaden används idag till däckhotell. Tidigare har det bedrivits bilförsäljning och bilverkstad.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 5 301 5 301

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Grimbo industriområde på Hisingen, i närheten av Hildedals bostadsområde. Hisingen är Sveriges fjärde största ö och fyller hälften av Göteborgs yta. Hisingen rymmer det mest, bostäder, storindustrier, bostäder, köpcentrum, grönområden, badplatser och båthamnar. Hisingen är strategiskt för lager- och logistikföretag eftersom det alltid är nära till de stora lederna, det är också ett stort tryck från handelsföretag att etablera sig här, eftersom bland annat Bäckebol köpcenter med IKEA ligger i närheten, Backaplan är ett annat stort köpcenter som finns på Hisingen.

Närservice

Ett flertal lunchrestauranger finns i närheten, Sankt Jörgens golf samt Gårda Johan Centrum. Hornback ligger endast ett stenkas från fasigheten.

Kommunikationer

Goda kommunikationer, flera busslinjer stannar alldeles intill fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Hildedalsgatan 1
Sökhjälp