Skriv ut

Skapa PDF

Tallvägen 34, Bankeryd industriområde

bankeryd

Fin lager\produktionslokal med tillhörande ljusa moderna kontorsytor samt bra kommunikationer in till Jönköping och E4:an.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Lager/Logistik
Hyra: Kallhyra
Storlek: 2 804 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fin lager\produktionslokal med tillhörande ljusa moderna kontorsytor. Lokalen lämpar sig väl för lager och produktionsverksamhet där möjlighet finns att ha showroom och butik i den tillhörande kontorsdelen. Läget nära 195:an gör att transporter snabbt och smidigt tar sig till och från lokalen och även vidare till E4:an. Här har företag som Anza, Inwido, Electro Elko, Hide a Light, Carstens, Lyreco och Jonssons Bygg valt att ha sina verksamheter, ett industriområde med Smålands gröna skogar precis runt knuten. Samtidigt tar det bara 15 minuter in till Jönköpings centrum. Men det mesta av service så som livsmedelsaffär, apotek, gym, restaurang mm finns i Bankeryd.

Planlösning

Utförande

Byggår

1971

Planlösning

Lokalen erbjuder ljusa moderna kontorsytor i delvis två plan. Kontorsdelen är inredd för att jobba i öppet landskap med ljusa luftiga ytor. I anslutning finns även tillhörande konferens och mötesrum. Kontorslandskapet renoverades 2016 med ny el, fiber och kyla. Lagerdelen upptar idag ca 1 500 kvm med tillhörande entresol och är idag anpassad efter en plockintensiv verksamhet. Möjlighet finns att anpassa ytan för att maximera antalet kvadratmeter lageryta som går att använda i lokalen. Angöring till lagret sker via markport.

Teknisk information

Takhöjd

6 m

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 804

Ekonomi

Hyra

Kallhyra

Omgivning

Omgivning/natur

Ett industriområde med Smålands gröna skogar precis runt knuten.

Företag i närheten

Här har företag som Anza, Inwido, Electro Elko, Hide a Light, Carstens, Lyreco och Jonssons Bygg valt att ha sina verksamheter.

Parkeringsmöjligheter/garage

Finns att hyra intill lokalen

Närservice

Det mesta av service så som livsmedelsaffär, apotek, gym, restaurang mm finns i Bankeryd.

Kommunikationer

Läget nära 195:an gör att transporter snabbt och smidigt tar sig till och från lokalen och även vidare till E4:an och det tar 15 minuter in till Jönköpings centrum.

Skyltläge

Skyltläge ut mot Tallvägen.

Dokument

Länkar

Tallvägen 34
Sökhjälp