Entré
Trappa till plan 2
Kontorslandskap plan 2
Mötesrum plan 2
Pausdel plan 2
Mötesrum plan 2
Kontor plan 2
Kontor plan 1
Pausdel/galleri plan 1
Pausdel plan 1
Fikadel plan 1
Mötesrum plan 1
Kök plan 1
Lunchrum plan 1
Mötesrum plan 1
Entré
Parkering
Grind till lastport
Tallvägen 34, Bankeryd industriområde, Bankeryd - ButikKontorLager/Logistik

Bankeryd industriområde | Bankeryd

Favorit Dela

Tallvägen 34

Fin lager\produktionslokal med tillhörande ljusa moderna kontorsytor samt bra kommunikationer in till Jönköping och E4:an.

Beskrivning

Fin lager\produktionslokal med tillhörande ljusa moderna kontorsytor. Lokalen lämpar sig väl för lager och produktionsverksamhet där möjlighet finns att ha showroom och butik i den tillhörande kontorsdelen. Läget nära 195:an gör att transporter snabbt och smidigt tar sig till och från lokalen och även vidare till E4:an. Här har företag som Anza, Inwido, Electro Elko, Hide a Light, Carstens, Lyreco och Jonssons Bygg valt att ha sina verksamheter, ett industriområde med Smålands gröna skogar precis runt knuten. Samtidigt tar det bara 15 minuter in till Jönköpings centrum. Men det mesta av service så som livsmedelsaffär, apotek, gym, restaurang mm finns i Bankeryd.
  • Total yta

    2804 m2


Utförande

Byggår:

1971

Planlösning:

Lokalen erbjuder ljusa moderna kontorsytor i delvis två plan. Kontorsdelen är inredd för att jobba i öppet landskap med ljusa luftiga ytor. I anslutning finns även tillhörande konferens och mötesrum. Kontorslandskapet renoverades 2016 med ny el, fiber och kyla. Lagerdelen upptar idag ca 1 500 kvm med tillhörande entresol och är idag anpassad efter en plockintensiv verksamhet. Möjlighet finns att anpassa ytan för att maximera antalet kvadratmeter lageryta som går att använda i lokalen. Angöring till lagret sker via markport.


Teknisk information

Takhöjd:

6 m

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Ett industriområde med Smålands gröna skogar precis runt knuten.

Företag i närheten:

Här har företag som Anza, Inwido, Electro Elko, Hide a Light, Carstens, Lyreco och Jonssons Bygg valt att ha sina verksamheter.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns att hyra intill lokalen

Närservice:

Det mesta av service så som livsmedelsaffär, apotek, gym, restaurang mm finns i Bankeryd.

Kommunikationer:

Läget nära 195:an gör att transporter snabbt och smidigt tar sig till och från lokalen och även vidare till E4:an och det tar 15 minuter in till Jönköpings centrum.

Skyltläge:

Skyltläge ut mot Tallvägen.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

David Hjalmarsson

David Hjalmarsson

david.hjalmarsson@quadrent.se

036 VISA NR 036 - 440 04 96

0701 VISA NR 0701 - 97 45 54

Marknadsförs av Quadrent
quadrent.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Tallvägen 34

Om Quadrent

En lokalförmedling som gör lite mer På Quadrent arbetar vi med lokalförmedling i Jönköping med omnejd och fungerar som en länk mellan fastighetsägare och hyresgäster. När du söker en ny lokal ska det kännas enkelt och tryggt att komma till oss. Vi engagerar och vill våra kunders bästa för att deras verksamheter ska kunna utvecklas och vara lönsamma. På så sätt vill vi bidra till näringslivet och göra Jönköping mer attraktiv som stad. Senaste åren har vi hyrt ut ungefär en och en halv fotbollsplan per uthyrare och år. I dagsläget är vi sex stycken anställda och vi brygger ca 30 koppar kaffe per dag. Ett antal vi gärna ökar. Undrar du mer om vad vi gör, hur våra lokaler ser ut eller vad vi kan göra för dig? Kom förbi vårt kontor på Östra Storgatan 3 - så bjuder vi självklart på en kopp kaffe.

Fler annonser från denna annonsör