Skriv ut

Skapa PDF

Von Utfallsgatan 20, Sävenäs

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 433 - 433 m²
Karta

Information

Beskrivning

I detta expansiva område på von Utfallsgatan ligger denna moderna och trevliga kontorslokal. Planlösningen har goda möjligheter att anpassas efter just era behov. Det som gör denna lokal unik är att det finns möjlighet att hyra uppställningsplats om 1500 kvm och ett plasttält på 370 kvm. Området har ett strategiskt läge med närhet ut till lederna mellan Göteborg och Partille!

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Kontor.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 433 433

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Sävenäs Industriområde med närhet till Munkebäck och till Allum köpcenter i Partille med ICA Maxi , Systembolag, Apotek m fl butiker. Närheten till E20 innebär 5 minuter till Göteborg centrum.

Närservice

Nära till Allum köpcenter med all tillgänglig service. I området finns lunchrestauranger.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. 15 minuters promenad från fastigheten går spårvagn 7 och 11 till centrala Göteborg. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Von Utfallsgatan 20
Sökhjälp