Skriv ut

Skapa PDF

Torshamnsgatan 28, Kista

kista

Ljus och flexibel kontorslokal i bra läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 222 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Ljus kontorslokal i fint skick. Lokalen är fräsch och kan enkelt anpassas utifrån företagets behov. Befintlig planlösning är i huvudsak öppen i kombination med ett par mötesrum och pentry. Goda parkeringsmöjligheter finns även i anslutning till fastigheten.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Öppen planlösning inklusive mötesrum och pentry.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 222

Omgivning

Omgivning/natur

Kista är ett expansivt område i ständig utveckling. Med anledning av detta har många företag valt att etablera sig här. Läget är attraktivt då kommunikationerna är goda och serviceutbudet stort. Kistamässan och Scandic Victoria Tower bidrar till att ett bra flöde med människor och besökare. Lägg därtill flertalet internationella bolag som finns i området, vilket understryker att Kista är attraktivt rent geografiskt för stora som små företag.

Närservice

Serviceutbudet i Kista är brett och i Kista Galleria finns förutom butiker och restauranger, bland annat post, banker, mataffär, biograf, apotek och Systembolaget. I närområdet finns även flertalet gym och motionsanläggningar. I Victoria Tower som ligger ett stenkast från detta kontor finner ni exklusiva hotellrum, restaurang konferensmöjligheter samt en häftig skybar.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda. Man tar sig lätt till både T-banan och Pendeltåget (Helenelund), därtill går även bussar utanför fastigheten. För den bilburne är även vägförbindelserna utmärkta i samtliga väderstreck. Fastigheten ligger alldeles intill E4:an och E18 passerar även området.

Torshamnsgatan 28
Sökhjälp