Aula Medica
Grönytor
Hagastaden

Campus Solna i Hagastaden | Solna

Favorit Dela

Tomtebodavägen 6

Modern kontor- och lablokal med hög teknisk grundstandard och flexibilitet inom Campus Solna.

Beskrivning

Campus Solna är ett område med stort fokus på life science. Inom området finns byggnaden Scheelelaboratoriet som uppfördes 1997. Byggnaden är byggd utifrån ett avancerat lab- och forksningperspektiv vilket ger en hög flexibilitet gällande val av planlösning, placering av vatten och avlopp. Generösa takhöjder och fönstermått anpassade för kontor och och labverksamhet. Väldigt hög teknisk standard vad gäller tex el, data, ventilation, gaser, A och B-kraft. Just nu finns möjligheten att etablera er inom området. Lediga ytor om ca 450-1350 kvm finns på plan 4 och plan 5, som är längst upp i byggnaden. Tillträde enligt överenskommelse. Passar inte denna lokal? Hör av dig så ser vi om det finns andra möjligheter!
  • Total yta

    1350 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 450 1 350

Utförande

Byggår:

1997

Antal rum:

anpassningsbart

Planlösning:

Planlösning anpassas efter önskemål. Stor möjlighet att påverka planlösning för både kontor och lab.


Teknisk information

Ventilation:

kontor och lab

Hiss:

Ja

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger på Campus Solna där Karolinska Institutet har sin hemvist, det är ett mycket forskningsintensivt område med fokus på Life Science. Campus Solna är också en del av Hagastaden som vid färdigställandet blir en levande stadsdel med 6 000 bostäder och 50 000 arbetsplatser, huvuddelen av området står klart 2025. Campus Solna är kunskapsnavet för life science med ett grönt hjärta som tillsammans med Karolinska Sjukhuset och life science-verksamheterna inom och i närheten av Hagastaden bildar ett världsledande kunskapskluster inom just life science. Om de många gröna ytorna på campusområdet inte räcker till finns Hagaparken cirka 15 minuters promenad bort.

Parkeringsmöjligheter/garage:

På området finns ett nybyggt parkeringsgarage med plats för 540 bilar. I detta finns också laddningsmöjligheter för elbilar samt ett låst cykelrum.

Närservice:

Utöver ett flertal restauranger på fastighetsområdet finns det även inom tio minuters promenadavstånd ytterligare service i form av bl.a. restauranger, matbutiker, systembolag, apotek och träningsanläggningar.

Kommunikationer:

Området trafikeras av 6 busslinjer med god turtäthet och centralstationen nås på ca 25 minuter. Även flygbussen stannar i direkt anslutning och du tar dig på 37 min till Arlanda. Pendeltåg och tunnelbana finns på 12 minuters gångavstånd vid station Odenplan och 7,5 minuters promenad bort ligger station Sankt Eriksplan.Tunnelbanans nya sträckning mot arenastaden får en uppgång på campusområdet vilken står preliminärt klar 2024. Området är även lätt att nå med bil då Essingeleden ligger runt hörnet.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

BS

Strategisk uthyrare

Björn Lindberg Sylvan

Bjorn.LindbergSylvan@akademiskahus.se

08-6 VISA NR 08-685 75 18

Marknadsförs av Akademiska Hus AB
akademiskahus.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Tomtebodavägen 6