Norrköping

Favorit Dela

Skolgatan 1 B

Stor och fin kontorslokal beläget mitt i Knäppingborgs hjärta med utsikt åt fyra håll.

Beskrivning

Mycket fin lokal om 575 kvm på plan 3 i hjärtat av Knäppingsborg. Modern och cool pentrydel med svarta luckor och köksmaskiner, två helkaklade toaletter och flera förrådsytor. Lokalen har en naturlig uppdelning där den första delen har stora, rymliga rum och den andra delen består av många mindre rum och tysta rum. Här är lokalen för det större kontoret eller kanske för två företag som vill dela och ha ett gemensamt pentry? Hiss går in direkt i lokalen. I lokalen finns kyla. I anslutning till lokalen finns en oinredd vind som till rätt hyregäst kan införlivas i ytan och då göras om till en häftig tvåplanslösning med en helt unik layout
  • Total yta

    575 m2


Utförande

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Kvarteret Knäppingsborg har en unik miljö som är beläget mitt i centrala Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt.

Närservice:

Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker och kontorslokaler.

Kommunikationer:

Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.


Övrig information

Övrigt:

Ett anrikt kvarter där den äldsta bebyggelsen är från 1767. Huvuddelen är dock uppförd under början av 1800-talet.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Marita Johansson

Marita Johansson

marita.johansson@castellum.se

+461 VISA NR +46114420510

+467 VISA NR +46709257757

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Skolgatan 1 B

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör