Skriv ut

Skapa PDF

Skolgatan 1 B

norrköping

Stor och fin kontorslokal beläget mitt i Knäppingborgs hjärta med utsikt åt fyra håll.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 575 m²

Information

Beskrivning

Mycket fin lokal om 575 kvm på plan 3 i hjärtat av Knäppingsborg. Modern och cool pentrydel med svarta luckor och köksmaskiner, två helkaklade toaletter och flera förrådsytor. Lokalen har en naturlig uppdelning där den första delen har stora, rymliga rum och den andra delen består av många mindre rum och tysta rum. Här är lokalen för det större kontoret eller kanske för två företag som vill dela och ha ett gemensamt pentry? Hiss går in direkt i lokalen. I lokalen finns kyla. I anslutning till lokalen finns en oinredd vind som till rätt hyregäst kan införlivas i ytan och då göras om till en häftig tvåplanslösning med en helt unik layout.

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 575

Omgivning

Omgivning/natur

Kvarteret Knäppingsborg har en unik miljö som är beläget mitt i centrala Norrköping och sjuder av liv och rörelse dygnet runt.

Närservice

Knäppingsborg bjuder på en unik miljö med småskalig handel. Här finner vi både restauranger, butiker och kontorslokaler.

Kommunikationer

Gångavstånd till goda kommunikationsmöjligheter vid lokaltrafikens samlingspunkt Söder tull. Även nära till resecentrum med både bussterminal och tågstation.

Övrig information

Övrigt

Ett anrikt kvarter där den äldsta bebyggelsen är från 1767. Huvuddelen är dock uppförd under början av 1800-talet.

Skolgatan 1 B
Sökhjälp