Skriv ut

Skapa PDF

Drottninggatan 32

norrköping

Mycket trivsamt kontor i kanonläge på Drottninggatan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 330 - 330 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ett ljust och mycket trivsamt kontor mitt på Drottninggatan i centralt men ändå lugnt läge. Lokalen har stora och luftiga rum i olika storlekar med fina fönster. En härlig öppen gemensamhetsyta finns mitt i lokalen och ger en mycket trevlig planlösning. Till denna finns ett rejält pentry med diskmaskin, kyl, frys, microugn samt framdragen ledning för kaffemaskin. Lokalen har också två helkaklade toaletter varav en är RWC med dusch. Konferensrum samt bra förrådslösningar. Hiss finns. I fastigheten finns också varmgarage. P-platser finns men i mycket begränsad omfattning.

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 330 330

Omgivning

Omgivning/natur

Mycket centralt belägen fastighet mitt på Drottninggatan. I närheten finner du Stadstornet, S:t Olai kyrkan och dess park. På andra sidan Gamla Rådstugugatan finner du Strömsparken. Inom ett stenkast har du all kommersiell service man kan önska sig.

Närservice

Mitt i city med närhet till all kommersiell service samt citys stora shoppinggallerior och stora restaurangutbud. I kvarteret bredvid finner du Knäppingsborg med småskalig handel och trevliga restauranger. Nära till P-hus i City.

Kommunikationer

Spårvagn längs med Drottninggatan. Promenadavstånd till Resecentrum samt lokaltrafikens träffpunkt Söder Tull.

Övrig information

Övrigt

Centralt belägen fastighet mitt på Drottninggatan i hjärtat av Norrköpings härliga innerstad. Fastigheten har hiss och inrymmer kontor, butiker samt garageplatser.

Drottninggatan 32
Sökhjälp