Centrum
| UMEÅ

Favorit Dela

Västra Esplanaden 9 A

Mycket fin butik-kontorslokal med bra läge.

  • Kategori:

    Butik, Kontor

  • Storlek:

    100 m²

  • Hyra:
Mycket ljus och trevlig lokal som nyligen renoverats med genomgående textilgolv, ljust målade väggar och innertak med infälld belysning. Lokalen är ljus och trevlig med öppen planlösning och bra skyltläge mot Västra Esplanaden. I de inre delarna av lokalen finns personalrum med pentry och Wc samt förråds- och städutrymmen. Lokalen används i dag som kontor men passar även som butik. Tillträde efter överenskommelse.
  • Total yta

    100 m2


Utförande

Våningsplan:

1


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är i centrala Umeå med närhet till restauranger, gallerior, parkeringshus och goda kommunikationer. I närheten finns även fin natur med älven och den trevliga strandpromenaden.

Närservice:

Gångavstånd till all service i centrala Umeå såsom butiker, restauranger, hotell och andra serviceinrättningar.

Kommunikationer:

Kort promenadavstånd till Vasaplan där alla stadsbussar passerar. 5 minuters promenad till centrala tågstationen samt busstationen dit alla regionbussar kommer. Med bil tar det endast 5-10 minuter att ta sig till Umeå flygplats.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Maria Kolterud

Maria Kolterud

Maria.Kolterud@dios.se

+46 VISA NR +46 10 470 98 59

Marknadsförs av Diös Fastigheter AB
Storgatan 38B
90326 UMEÅ
dios.se
Västra Esplanaden 9 A

Om Diös Fastigheter AB

Med ca 370 fastigheter, en uthyrningsbar yta om ca 1 500 000 kvm och ett marknadsvärde som uppgår till ca 11,7 Mdr är Diös norra Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår marknad sträcker sig från Borlänge i söder till Luleå i norr. Diös Huvudkontor ligger i Östersund, och Diös aktie är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Stockholm, lista Mid Cap.

Fler annonser från denna annonsör