Skriv ut

Skapa PDF

Kevinge Strand 20, Danderyd

danderyd

Inflyttningsklart kontor lämpligt för evakuering! Hyrs ut till max 2020-03-31.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 393 - 393 m²
Tillträde: Omgående eller enligt överens
Karta

Information

Beskrivning

Från nu finns möjligheten att hyra upp till 300 kvm i golfförbundets före detta kontor fram till våren 2020. Lokalerna är i mycket gott skick och i stort sett fullt möblerade. I entrén finns en tydlig reception med välkomnande yta för besökare. Varje plan är ca 600 kvm och i dagsläget är ett ljust och trevligt matrum med välutrustat kök beläget på övervåningen. Två balkonger finns i anslutning. Mötesrum för fyra till 18 personer. Arbetsrummen varierar i storlek från en till fyra arbetsplatser per rum. Två rum är inredda som pausrum med soffor och fåtöljer. Fiberinternet är indraget till lokalerna, det finns bra förråds- och expeditionsytor samt hiss mellan planen. Parkering finns i garage under huset och i anslutning till entrén för besökare. Det är bara att ta nycklarna och flytta in!

Utförande

Våningsplan

2

Teknisk information

Ventilation

Mekanisk ventilation

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 393 393

Omgivning

Närservice

Restaurang Kevinge på golfklubben intill serverar goda luncher dagligen. I närheten finns också Mörby Centrum med all önskvärd service, butiker och lunchrestauranger. Apotek och serveringar finns även på Danderyds Sjukhus intill.

Övrig information

Övrigt

Det är 700 m (7 min promenad) till tunnelbane- och busstation Mörby Centrum. Man kan också gå 750 m (8 min) till tunnelbane- och busstation Danderyds Sjukhus. Roslagsbanans station Mörby ligger 12 min promenad bort.

Kevinge Strand 20
Sökhjälp