Skriv ut

Skapa PDF

Evenemangsgatan 31, Arenastaden

solna

Society Works Solna Work - Eat - Meet kontorsplatser - co-working – restauranger - mötesrum – events All inclusive lunch varje dag.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 8 - 12 m²
Tillträde: 2018-10-29 löpande tre månadsavtal
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Society Works Solna Work Vi erbjuder smarta, digitala lösningar, breda bredband och starkt kaffe. Allt för att du ska kunna fokusera på det du gör bäst. Eat Mat och dryck som vi själva eller våra partners omsorgsfullt valt ut Meet Dynamiska och kreativa möteslösningar oavsett om det är ett litet möte eller ett stort event. Vår första och största hittar ni alldeles intill Solna pendel station. En station från Odenplan. Moderna och kreativa arbetsplatser & möteslokaler för dig som vill ha ett eget flexibelt kontor alternativt tillgång till våra lounger via medlemskap. Behöver ditt företag tillfälligt mer plats för medarbetare och gäster så hittar vi en lösning. Behöver du arbeta, eller har behov av möteslösningar på andra ställen i Stockholm har vi redan etablerat en möteshub på Arlanda, en hub på evenemangsgatan 11. Fler lanseringar av nya hubbar och kontorsplatser geografiskt inom kort. Även city. ”All inclusive” Till våra kontorsrum och Virtual spot medlemskap ingår en all-inklusive lösning för din lunch. Alltid tillgång till fri lunch på våra restauranger efter ditt val. Vi har inget gammalt tänk. För oss är det självklart att du själv bestämmer och beställer dina tjänster via vår app där du styr hela ditt medlemskap. Snabbt och enkelt. Väldigt enkelt faktiskt. Boka ditt medlemskap, kontor, mötesrum och mat och faktura med ett fingertryck via telefonen. Vi kallar det för ”One invoice system”. Inte massa småräkningar. Allt samlat på ett ställe i vår App Vi finns för att du skall kunna göra det du gör, bättre. Gå in och anmäl intresse för medlemskap på www.societyworks.com . Bara ett par klick….

Utförande

Byggår

2016

Våningsplan

1 av 8

Antal rum

12

Teknisk information

Uppvärmning

ingår

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Del av kontorshotell med co-working, mötesrum, restaurang och möjlighet till events

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 8 12 1 440

Ekonomi

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Företag i närheten

Mall of scandinavia, Siemens, Vattenfall

Parkeringsmöjligheter/garage

Ja

Kommunikationer

Pendeltåg, buss

Vägbeskrivning

Pendeltåg – Solna station ligger mitt i stadsdelen. Under högtrafik går det 8 tåg i timmen, varav två från Arlanda. Du har också ett tiotal busslinjer att välja mellan. Inom promenadavstånd ligger tunnelbanestationerna Solna Centrum (9 minuter) och Näckrosen (13 minuter). Under 2014 förlängdes Tvärbanan till Solna station, vilket underlättar tvärförbindelserna från västerort. Arenastaden har dessutom omedelbar närhet till E4 och E18. Det finns gott om cykelbanor i alla riktningar, så det är lätt att hitta en lämplig cykelväg till och från jobbet.

Länkar

Evenemangsgatan 31
Sökhjälp