Skriv ut

Skapa PDF

Nygatan 40, Centrum

linköping

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Hyra: 1 700 kr/m²/år. Moms Tillkommer
Storlek: 50 - 208 m²
Karta

Information

Beskrivning

I hörnet av Apotekaregatan/Nygatan 40 kommer butikslokalen bli tillgänglig from 2/4-19 eller efter överenskommelse.

Planlösning

Utförande

Byggår

1929

Planlösning

Butiken är i 2 plan. Markplan med en liten trappavsats upp på 139kvm och ett källarplan på 69kvm. En spiraltrappa förenar lokalytorna.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 50 208

Ekonomi

Hyra

1 700 kr/m²/år. Moms Tillkommer

Omgivning

Omgivning/natur

I området kring Nygatan 40 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 80- och 30-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (78%). Flerbostadshusen från åttiotalet är ofta småskaliga och med varierande design och val av byggnadsmaterial med fokus på ekonomi. Flerbostadshusen byggda på 30-talet är ofta byggda i minimalistisk stil s.k. funkis och känns igen på de kvadratiska och släta fasaderna med sina glasade entréer. Företagen i området är verksamma inom branscherna Restauranger & Serveringar, Frisörer, Klädaffärer, Skönhetsbehandlingar och Tandläkare.

Företag i närheten

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Lucullus på Stora Torget 4. Lockas man av café/restaurangbesök finns det ett flertal att välja på i närområdet.

Kommunikationer

Inom gångavstånd (1 min) finns Stora Torget Linköping busshållplats som exempelvis tar dig till Linköping Central (3 min)

Länkar

Nygatan 40
Sökhjälp