Holmenområdet
| NORRKÖPING

Favorit Dela

Västgötegatan 7-9

kv Gamlabron ligger mitt i Industrilandskapets sköna puls och folkliv. Fastigheten är från 1892 vilket ger en industriell härlig känsla.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    617 m²

  • Hyra:
Här blir du bland annat granne med co-workingkonceptet Do Space och precis utanför gatan finns många lunch- och After Work-alternativ. Det finns också möjlighet att snabbt hämta energi genom en skön promenad längsmed strömmen. Bilden på konferensrummet är ett förslag på hur det kan se ut. Välkommen att höra av dig med frågor!
  • Total yta

    617 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gamlabron 20


Omgivning

Omgivning/natur:

Myllrande folkliv från studenter, boende, människor till och från möten och jobb. Precis intill strömmen och Louis de Geer ligger kv Gamlabron, med ett stenkast från både centrum och Kungsgatan.

Närservice:

Gångavstånd till affärer på Kungsgatan. Bra urval av restauranger både på Kungsgatan och i Knäppingsborg.

Kommunikationer:

Vid Kungsgatan stannar bussar, tågstationen finns 10 minuter promenad från fastigheten och mitt emot finns nu ett nybyggt P-hus.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Caroline Nilsson

Uthyrare - Kontor

Caroline Nilsson

caroline.nilsson@lundbergs.se

0709 VISA NR 0709-21 66 70

0709 VISA NR 0709-21 66 70

Marknadsförs av Lundbergs Fastigheter
Olai Kyrkogata 40
60185 NORRKÖPING
lundbergs.se
Västgötegatan 7-9

Om Lundbergs Fastigheter

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar drygt 150 medarbetare som ger cirka 1 500 kommersiella kunder möjlighet att utvecklas hos oss, och som gör sitt yttersta för att erbjuda fler än 10 000 bostadshyresgäster en trygg och trivsam bostad. Fastighetsbeståndet har till stor del byggts i egen regi och utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Fler annonser från denna annonsör