Västgötegatan 7-9

Holmenområdet , NORRKÖPING
Spara Dela
Spara Dela
Yta

617 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

kv Gamlabron ligger mitt i Industrilandskapets sköna puls och folkliv. Fastigheten är från 1892 vilket ger en industriell härlig känsla.

Här blir du bland annat granne med co-workingkonceptet Do Space och precis utanför gatan finns många lunch- och After Work-alternativ. Det finns också möjlighet att snabbt hämta energi genom en skön promenad längsmed strömmen. Bilden på konferensrummet är ett förslag på hur det kan se ut. Välkommen att höra av dig med frågor!

Ytor

  • Total yta:

    617 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gamlabron 20

Omgivning

Omgivning/natur:

Myllrande folkliv från studenter, boende, människor till och från möten och jobb. Precis intill strömmen och Louis de Geer ligger kv Gamlabron, med ett stenkast från både centrum och Kungsgatan.

Närservice:

Gångavstånd till affärer på Kungsgatan. Bra urval av restauranger både på Kungsgatan och i Knäppingsborg.

Kommunikationer

Vid Kungsgatan stannar bussar, tågstationen finns 10 minuter promenad från fastigheten och mitt emot finns nu ett nybyggt P-hus.
Västgötegatan 7-9

Om Lundbergs Fastigheter

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar drygt 150 medarbetare som ger cirka 1 500 kommersiella kunder möjlighet att utvecklas hos oss, och som gör sitt yttersta för att erbjuda fler än 10 000 bostadshyresgäster en trygg och trivsam bostad. Fastighetsbeståndet har till stor del byggts i egen regi och utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Lundbergs Fastigheter

Olai Kyrkogata 40

60185 NORRKÖPING

www.lundbergs.se

Fler från Lundbergs Fastigheter