Ulriksdal
| Solna

Favorit Dela

Herrjärva Torg 4

Hyr ett nybyggt kontor i Järva Krog - härlig terrass och fantastiskt skyltläge!

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  2020-01-01 2020 Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  1 274 m²

 • Hyra:
VäIkommen till Järva Krog och hus K12! Järva Krog bygger vi nu den nya kvartersstaden. Här skapas en en tät, trygg och trivsam kvartersstad där livet på kontoret och förskolan lever sida vid sida. En hållbar, omväxlande och mänsklig plats där företagsamhet och privatliv går hand i hand. Där service och handel utgår från äkthet, omsorg och det lokala snarare än det strömlinjeformade och massproducerade. Där vi satsar lika mycket på livet mellan husen som inuti dem, på sociala ytor och informella mötesplatser, aktiviteter och evenemang. Där det åter grönskar när den nya tidens urbana odlare hämtar inspiration från de gamla gårdarna. I slutet av 2019 står det första huset - K12 - färdigt för inflyttning. I denna fastighet finns det nu ett kontor kvar att hyra. Kontoret, som är 1274 kvm, ger alla fördelar som ett nybyggt kontor medför – möjlighet till effektiva ytor, generös takhöjd, god luftkvalitet och fint ljusinsläpp. Lokalen har tillgång till den stora takterrassen i sydvästläge med härlig utsikt över omgivningarna. Fastigheten kommer att vara miljöcertifierad enligt BREEAM. Dessutom är det ett utmärkt skyltläge ut mot E4:an. I området finns gott om allmänna kommunikationer. Det är endast fem minuters promenad till pendeltågsstation som i sin tur inte tar mer än 7 minuter in till city. Busshållplatsen ansluter direkt till fastigheten. Direktbussar till flygplatserna stannar utanför huset. Området är välplanerat för cyklister. Parkeringsplatser finns både under fastigheten och i parkeringsgarage i kvarteret. I området finns flera olika restauranger, hotell och en vacker natur. Inom promenadavstånd finns Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett serviceutbud med över 200 butiker.
 • Total yta

  1274 m2


Utförande

Byggår:

2019

Planlösning:

Här flyttar ni in i ett helt nybyggt och flexibelt kontor, där arbetsplatsen anpassas efter era förutsättningar istället för tvärtom. Lokalerna utformas med installationsgolv och få pelare, allt för att på ett enkelt sätt kunna förändras i takt med att framtida behov ser annorlunda ut.


Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Irene Öman

Irene Öman

irene.oman@ncc.se

0725 VISA NR 0725190198

Marknadsförs av NCC Property Development AB
Herrjärva torg 4
17067 SOLNA
ncc.se
Herrjärva Torg 4

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup ¬förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

Fler annonser från denna annonsör