GÖTEBORG

Favorit Dela

Amerikahuset / Oskarsgatan 9

Stort härligt kontor med utsikt mot älven.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    620 m²

  • Hyra:
Lokal med både öppen planlösning och cellkontor. En fin utsikt över älven mot Norra älvstranden. Ett modernt kontor med en öppen planlösning som enkelt kan ges en personlig stil.
  • Total yta

    620 m2


Utförande

Våningsplan:

3


Omgivning

Omgivning/natur:

Amerikahuset ligger centralt, med ett fantastiskt läge intill det glittrande vattnet och med en underbar utsikt över Göteborgs hamninlopp. Här finns gott om parkeringsmöjligheter och kommunala kommunikationer ca 400 m från den pampiga entrén. Som hyresgäst här kan du dessutom marknadsföra ditt företag med en fasadskylt, väl synlig för alla tusentals som passerar huset varje dag.

Närservice:

Det finns en lunchrestaurang i huset och det finns gott om lunchrestauranger och butiker i närområdet, Masthuggstorget och Stigbergstorget.

Kommunikationer:

Fastigheten i nära anslutning till leden. Det är mycket goda kommunikationer med spårvagn 3,9 och 11 från Masthuggstorget.


Övrig information

Övrigt:

Anrika Amerikahuset är en av Göteborgs första monumentala byggnader, byggt 1919. Fastigheten är mycket vacker och ligger nära hamnen med utsikt över älven. En varsam renoveringen av Amerikahuset blev klar årsskiftet 1999-2000 och resulterade i att Castellum tilldelades pris för "bästa ombyggnad år 2000".

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ulf Sandblom

Ulf Sandblom

ulf.sandblom@castellum.se

+463 VISA NR +46317440906

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Amerikahuset / Oskarsgatan 9

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör