Skriv ut

Skapa PDF

Jakob Westinsgatan 5, Kungsholmen

stockholm

Två attraktivt belägna lokaler invid Norr Mälarstrand med egna ingångar uthyres utan överlåtelseavgift! Lokalerna passar som kontor och/eller showroom.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 200 m²
Karta

Information

Beskrivning

Det vackra huset på Jacob Westinsgatan uppfördes år 1926. Huset har en trevlig innergård med trädgårdsmöbler om somrarna.

Utförande

Planlösning

Två lokaler om ca 90 m² och 110 m² (totalt ca 200 m² om båda hyrs av en och samma hyresgäst) enligt föreningen. Lokalerna har egen ingång från gatan samt ingångar från husets gemensamma trapphus vilket gör att man kan gå emellan lokalerna via det gemensamma trapphuset. Lokalen om ca 90 m²: Direkt innanför entrén finns det stora, öppna rummet med plats får många arbetsplatser. Här är takhöjden mycket generös och golvet utgörs av målad betong. I lokalens mitt finns pentry och wc placerade. Längst in i lokalen finns ett rymligt rum med en vacker kakelung (dock ej i bruk) som lämpar sig väl som mötesrum samt ett mindre kontorsrum. Lokalen har ett uttryck som troligtvis tilltalar många kreativa verksamheter. Lokalen om ca 110 m²: Entrén är mycket välkomnande med plats för väntande besökare. Lokalen har ett rejält tilltaget rum vilket fungerar som arbetsplats för flera medarbetare alternativt som ett showroom. Det finns även ett mindre arbetsrum för ca 2-3 arbetsplatser som också kan nyttjas som mötesrum. Här finns också ett pentry med 4-5 matplatser, en trevlig wc samt förråd och städskrubb. Lokalen har en härlig atmosfär och en generös takhöjd. Väggarna är vitmålade och lokalen har ett genomgående parkettgolv förutom vid entrén som har ett grått klinkergolv. Bredband: Stokab har en anslutningspunkt i fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör och använda fiberoptiskt nätverk. ComHem är också anslutet till huset.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 200

Omgivning

Omgivning/natur

Nedre Kungsholmen är ett mycket populärt område med närheten till Norr Mälarstrands härliga promenadstråk som kantas av mysiga restauranger och barer. Kort gångavstånd även till Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet med vatten och grönska.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det kan finnas möjlighet att hyra en fast parkeringsplats snett utanför lokalen för 1500 kr/månad exkl. moms. Annars finns parkringsmöjligheter på intilliggande gator enligt stadens tariff eller boendeparkering (1100 kr/mån inkl. moms för boende på Kungsholmen). Det finns gott om parkeringsplatser längs med Norr Mälarstrand. Alternativt kungsholmens allmänna parkeringshus, t.ex. Pipers Garaget på Pipersgatan 23.

Närservice

Lokalerna är belägna i ett mycket trevligt område med närhet till vackra Norr Mälarstrand som erbjuder både restauranger, exempelvis välbesökta Mälarpaviljongen, och promenadstråk. Det är även nära Kungsholmens övriga stora utbud av butiker, mataffärer, caféer, restauranger, bank, Apotek, Systembolag etc. Efter en promenad på 10 minuter nås Västermalmsgallerian med hela sitt stora shoppingutbud. Nära även till Hantverkargatan som näst efter Sankt Eriksgatan och Fleminggatan är Kungsholmens bästa shoppinggata.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer. Tunnelbanestation Rådhuset finns inom ett par minuters gångavstånd. Busslinjerna 3 (Karolinska sjukhuset - Södersjukhuset), 50 (Hornsberg - Stora Lappkärrsberget), 53 (Karolinska institutet - Finnberget), 54 (Reimersholme - Storängsbotten) och 62 (Hornsberg - Ruddammen) stannar på Hantverkargatan en liten bit ifrån lokalen. Det tar inte mer än 10 minuter att gå in till Stockholms Centralstation där pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express avgår.

Övrig information

Övrigt

Tillträde tidigast 1 januari 2019 (en av lokalerna kan dock tillträdas något tidigare) eller enligt överenskommelse. Det är även möjligt att hyra en förrådslokal om ca 40 kvm i källaren för 650 kr/ m²/år + moms. Lokalen har ett visst ljusinsläpp. Vänligen respektera att all kontakt samt visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål. Hyresvärden har fri prövningsrätt.

Jakob Westinsgatan 5
Sökhjälp
Smygtitta