Skriv ut

Skapa PDF

Svärdvägen 21, Danderyd / Mörby

danderyd

Flytta till nyrenoverade lokaler med all tänkbar service. Unik kontorsmiljö, loungeytor för nätverkande och paus.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 12 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontorsrum för 3 personer i bästa centrumläge med mötesrum upp till 70 personer! Perfekt för er som funderar på att flytta från hemmakontoret till ett kontor i en professionell och modern miljö med all tänkbar service. Välj det servicepaket som passar dig och ditt företag bäst. Enkelt, personligt, flexibelt Quick Office Danderyd hyr ut kontorsrum, kontorsplatser/co-working, mötesrum och företagsadress i en modern och unik kontorsmiljö. Lokalerna är nyrenoverade och moderna och har blivit nominerade till "Sveriges Snyggaste Kontor 2018". Välkomnande, trivsamma och professionella miljöer för dig och dina besökare. Flytta till det nya moderna kontoret som förenklar din arbetsdag så att du kan fokusera 100% på din verksamhet. Hos Quick Office väljer du det servicepaket som passar dig och ditt företag bäst. I våra servicepaket ingår alltid: - Reception med kund- och paket/posthantering - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Internetuppkoppling 1000 Mbit via fiber - Konferensrum/mötesrum, bokning görs via quickoffice.se - El, värme, fastighetsskatt. - Kontorsmöbler - Kaffe - Utskrifter och kopiering i sv/v och färg - Städning Personlig service Vår Kontorsvärd tar hand dig och dina besökare på ett personligt och professionellt sätt. Kontorsvärden underlättar för dig i din vardag och hjälper till med allt från att boka catering till ditt möte och ser till att förbrukningsmaterial alltid är påfyllt. Mötesrum Kontorshotellet har mötesrum med den senaste tekniken. Enkelt att boka direkt på vår hemsida quickoffice.se/motesrum från 1 timme och uppåt. Som hyresgäst hos Quick Office kan du även nyttja mötes- och konferensrummen på alla våra kontorshotell. Businesslounge Kontorshotellet har har flera trivsamma loungeytor för möten, paus och nätverkande. IT Givetvis finns snabbt och stabilt Internet. Övrig kringutrustning såsom print och scanning håller hög kvalité och har senaste tekniken. Säkerhet Vårt passagesystem, larm och samarbetet med vaktbolag gör att du kan känn dig trygg som hyresgäst på Quick Office Kontorshotell.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 12

Omgivning

Omgivning/natur

Quick Office Kontorshotell i Danderyd är perfekt för dig som bor norr om Stockholm. Du når Stockholms innerstad inom en kvart samtidigt som du har närhet till naturen, Danderyds golfbana och vattnet. Två minuters promenad till nya Danderyds Centrum där du hittar med butiker, restauranger och de kommunala färdmedlen.

Närservice

Vår bemannade reception tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. I huset finns en mycket uppskattad lunchrestaurang.

Kommunikationer

Bra förbindelser med tunnelbana eller buss till/från Mörby Centrum. Tunnelbana till Stockholm Central tar 15 min. Det finns parkering i garage eller utomhus utanför entrén.

Dokument

Länkar

Svärdvägen 21
Sökhjälp
Smygtitta